• Свеж
Термички печатач Zyyini, 216mm A4 безжичен преносен печатач со 1 ролна A4 термичка хартија, безжичен печатач за термички етикети за Bluetooth, за мобилна канцеларија на отворен?
zoom_in

Термички печатач Zyyini, 216mm A4 безжичен преносен печатач со 1 ролна A4 термичка хартија, безжичен печатач за термички етикети за

DEN 276.80

Стока
check Во продавницата

Едноставна работа : Користејќи технологија за печатење во облак, лесен е за употреба, освен за прв пат да се конфигурира Wi Fi, печатење, фотографирање и други функции, старите и децата можат да научат Вграден во корпа за хартија : не може да се изградат метеж за хартија или ролни за печатење и може да се изградат 50 листови печатење хартија, што ја зголемува практичноста на употребата. Печатење без мастило : Нема блокада на главата, помалку неуспех. Во споредба со печатачите со инк -џет, печатачите без мастило не треба да се грижат за блокадата на главите за печатење. Овој печатач може да печати 50.000 листови со хартија А4 без да ја замени главата за печатење. Компактен и преносен : Овој преносен печатач за термички печатач A4 A4 е доволно мал за да биде со големина на кутија со молив за да се вклопи во чанта или ранец, особено кога сте на работно патување и печатите во движење. Изградена во литиумска батерија од 2600m Ah, може да издржи 26 часа кога е целосно наполнет. Висока компатибилност : Овој безжичен преносен печатач A4 не само што поддржува Bluetooth врска за i OS и за телефони со Android, туку и компатибилен со OS, за Windows, за компјутери Linux, лаптопи и може да се користи и за таблет i OS, освен за Chromebook. (Забелешка : За оперативниот систем во моментов не поддржува Bluetooth, се претпочита USB -врската).

Item Type:
 Thermal Printer
Material:
ABS
Color:
White
Scope Of Application:
Computers, Mobile Phones And Other Equipment
Connection Method:
USB, Bluetooth
Printing Speed:
50mm/s
Built in Battery:
Lithium Battery
Battery Capacity:
2600mAh
Package List:
1 x Printer:
1 x Roll A4 Thermal Paper (50 Sheets):
1 x Usb Cable:
1 x User Manual:

Поврзани производи..