• Свеж
ЛИПСИ 5 парчиња Вежба За Продолжување На Прстите, Зајакнувач На Прсти,Алатка За Вежбање Вени, Рачен Држач, Тренер За Јачина на Стисок За Алпинисти, Тенисери, Спортис?
zoom_in

ЛИПСИ 5 парчиња Вежба За Продолжување На Прстите, Зајакнувач На Прсти,Алатка За Вежбање Вени, Рачен Држач, Тренер За Јачина на

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

⋠●Вежбајте Прсти ● Со Помош На Зајакнувач За Држење На Рацете, можете да ја подобрите јачината на прстите, подлактиците и зглобовите, како и да ја тренирате флексибилноста на секој прст ⋠+Тренер За зафат И Зглоб. Постојат различни јаки страни за избор, имено 10 килограми, 20 килограми, 40 килограми, 60 килограми и 75 килограми Носилки За прсти за почетници до напредни, погодни за сите нивоа на фитнес на интензивна обука. ⋠●Силиконски Материјал●Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, Зајакнувачот На Прстите има мека, висока еластичност, без мирис, издржлив, безбеден и отпорен на абење. ⋠€Компактен Дизајн●Доволно Мал За да се вклопи во вашата торба за вежбање, Вежбач За Прсти И Зајакнувач на Раце ви овозможува да уживате во тренингот во слободно време, вежбајќи ги рацете во секое време. ⋠●Повеќенаменски тренер за Јачина на Прстите е практичен за алпинисти, тенисери, гитаристи, пијанисти, спортисти и музичари. Им помага да ја намалат вкочанетоста на рацете. Промовирајте ја циркулацијата на рацете, подобрете ја силата на мускулите на рацете, тренирајте ја функцијата на рацете, подобрете ја флексибилноста на рацете и зголемете ја подвижноста на зглобовите2. Има 10 килограми, 20 килограми, 40 килограми, 60 килограми и 75 килограми за избор, 3. Изработен од висококвалитетен силикон, мек, висока еластичност, добар ефект на истегнување, без мирис, отпорен на абење и повеќекратна употреба 4.

Item Type:
Finger Exerciser & Hand Strengthener
Name:
finger stretcher (only)
Material:
Silicone
Resistant:
10 lbs (yellow), 20 lbs (gray), 40 lbs (blue), 60 lbs (black), 75 lbs (orange) to choose
Length:
Approx. 8cm/3inch
Diameter:
Upper
Package List:
5Pcs Finger Stretcher (Only) :

Поврзани производи..