• Свеж
ФЕЈЛКС ГЕЛ УВ ЛЕД Ламба ЗА Нокти,168W ФЕН ЗА НОКТИ УВ ЛЕД Светилка За Лекување со 4 Тајмер за Гел Лак За Нокти Професионални Салонски Алатки За Уметност За Нокти Додато
zoom_in

ФЕЈЛКС ГЕЛ УВ ЛЕД Ламба ЗА Нокти,168W ФЕН ЗА НОКТИ УВ ЛЕД Светилка За Лекување со 4 Тајмер за Гел Лак За Нокти Професионални

DEN 552.00

Стока
check Во продавницата

[Практично работење] : Откако ќе се вклучи машината, избраниот режим на работа и копчето за тајминг имаат мемориска функција, која може да се постави еднаш без повторување Големиот простор е слободен и неограничен, спречува триење и гребење на ноктите и може да се држи за раце за да ја удвои работната ефикасност. [Отстранлива основна плоча] светилката за нокти има отстранлива магнетна основна плоча, што е погодно за лекување на ноктите на нозете. Може да се извади и исчисти по употреба, што е многу погодно и санитарно. ●[Висока моќност] : употребата НА зрнца со златна жица со двоен извор на светлина може да го осветли лепилото ЗА фототерапија СО УВ и лепилото за продолжување. Различни видови лакови, како што се лепак за промена на температурата, зајакнувачки лепак и лепак за очи на мачката. ● [Четири нивоа прилагодливи] : дигитален дисплеј за тајминг, 10-ТИ/30-ТИ/60-ТИ/99-ти дизајн на дигитален дисплеј за прилагодување на моќноста, изберете го времето според вашата ситуација. €®Идејата за подарок Е совршен подарок за пријателите и семејството. Најдобар подарок за вашите пријатели или мајка кои сакаат да бидат пошармантни. Сушење На Речиси Целиот Гел за Нокти : вклучувајќи гелови предводени од нокти, гелови за нокти, тврди гелови за нокти, гел за скулптура на нокти, гел за скапоцени камења и ЛЕД гел за нокти И друга употреба на гел, Идеален И за домашна и за салонска употреба. И, исто така, убав подарок за вашите пријатели.Заштедете ги вашите пари : можете да НАПРАВИТЕ сами нокти дома наместо да одите во салонот. Светилката за нокти исто така совршен подарок за семејството и пријателите.

Specification:
36pcs UV/LED gold wire lamp beads
Material:
ABS anti-drop material
Size:
23CM*18CM*11CM
Power:
168W
Wavelength:
365+405 NM
Weight:
0.8g
Time setting:
15S, 30S, 60S, 99S
Feature 1:
Nails Care Protect Eyes
Feature 2:
Cure Gels Quick
Feature 3:
Easy To Carry
Package List:
1x nail lamps:
1x USB Line:
Portable nail lamp is compact, ergonomic, and lightweight. It's a perfect pocket nail dryer for school, office, home use, and travel. You can use it anywhere as you like!:
The nail lamp cures your gel nail polishes with low heat, painless that protects your hands. If you feel this nail lamp is a little small for your hands, we recommend to cure your thumb firstly, then cure the left 4 fingernails.:
Thank you for your patronage. I sell products with integrity. If you have any questions, please contact me in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Поврзани производи..