• Свеж
Tucch Iphone 6s Случај, Iphone 6 Паричник Случај, Премиум Стп Кожа Флип Фолио Картичка Слот, Држач За Држач, Магнетни Затворање, [Tpu Shockproof Внатрешни Заштитни Случај] Компатибил?
zoom_in

Tucch Iphone 6s Случај, Iphone 6 Паричник Случај, Премиум Стп Кожа Флип Фолио Картичка Слот, Држач За Држач, Магнетни Затворање, [Tpu

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Кожената Футрола TUCCH i Phone 6s / 6 е совршено прилагодена за вашата 4,7-инчна верзија на iphone 6s / i Phone 6! Не СЕ ВКЛОПУВААТ во други iphone Квалитет на кој може да му верувате, од компанија која се грижи. Висококвалитетна синтетичка кожа што ја користиме, мека и издржлива. Гроздобер изглед потресена кожа со дизајн на шема на триење го штити вашиот i Phone 6s / i Phone 6 од случајна влага, судир, гребење. Направивме простор за работите за кои најмногу се грижите. Со слотови за ВАШИОТ ПРОЕКТ, пари, кредитни картички, никогаш не се прашувам каде ќе го поставите вашиот паричник повторно! Престанете избезумено да барате наоколу за вашиот паричник и ризикувајте да трчате доцна на работа. Успеавме да создадеме витка и удобна футрола за паричник за вашиот i Phone 6s / i Phone 6 што ви овозможува да ги носите најважните работи на едно место. Прецизните исечоци овозможуваат целосна функционалност додека вашиот i Phone 6s / i Phone 6 е заштитен. Променете ја јачината на звукот, одговорете на повик, наполнете ја батеријата, фотографирајте и слушајте музика без никогаш да мора да го отворите случајот. Заштита на начинот на кој тоа треба да биде! Знаеме колку напорно работите, и направивме случај кој ќе настапи на вашето ниво. За вашиот живот во движење; конечно имате кожна кутија за паричник што може да остане во чекор. Ослободете се и опуштете се со штанд за удар дизајниран во дизајнот на фолио кожна футрола НА ТУЧ.

Поврзани производи..