• Свеж
Течност За Поправка На Фаровите На Автомобилот, Комплет За Реставрација На Фаровите, Лак За Фарови, Комплет За Чистење На Фаровите И Реставратор,Комплет За Реставр?
zoom_in

Течност За Поправка На Фаровите На Автомобилот, Комплет За Реставрација На Фаровите, Лак За Фарови, Комплет За Чистење На Фаровите

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

Течност За Поправка на фаровите на автомобилот : Може да го подобри изгледот и перформансите на леќите на фаровите, што го прави уште посветол и појасен на патот за безбедно возење ноќе Подобрена Безбедност При Ноќно Возење средството за чистење На Светлото за автомобили Го Подобрува изгледот и перформансите на објективот на фаровите, што го прави посветло и појасно на патот и безбедноста при возење ноќе. Долготраен Ефект По употребата на комплетот за реставрација на фаровите, фаровите на автомобилот можат да одржуваат долготрајна високо-светла завршница до 3 месеци. Моќен Агент За Поправка на Фаровите остава хидрофобна бариера која ги штити фаровите од стареење, исчезнување, sunзија на сончева светлина, повеќе. Исплакнете-Слободен Формула Автомобил Фарови Поправка Течност Течност Комплет лесен за употреба. Едноставно избришете за да го вратите сјајот на вашиот автомобил за долгорочна заштита. Лесен За Употреба и Враќање На Излезната Светлина чистачот на Фаровите трае само 2 минути за да се заврши реновирањето на светилката и новата заштита на светилката. Враќа максимален излез на светлина и зрак за јасно осветлување ноќе или во екстремни временски услови. Спецификација : Име : автомобилски фарови за поправка На течни производи Капацитет : 30мл/50мл Применливо : Погоден За Сите Карактеристики На автомобилските светла : Автоматска поправка и поправка на фаровите - поправка на гребнатини со светло, пакетот за жолто реновирање Вклучува : 1/2/3 ПАРЧИЊА * течност за поправка на автомобилски фарови.

Name:
Automotive headlight repair fluid products
Capacity:
30ml/50ml
Applicable:
Suitable for all car lights
Features:
Auto headlamp repair and repair - light scratch repair, yellow renovation
Package Includes:
1/2/3 PCS * Automotive headlight repair fluid :

Поврзани производи..