• Свеж
Ибасенс за чевли за чевли за одмор на чевли за чевли, стенд-акрилик одвојлив транспарентен држач за решетки за чевли за продавница за чевли, акрилични чевли за чевл?
zoom_in

Ибасенс за чевли за чевли за одмор на чевли за чевли, стенд-акрилик одвојлив транспарентен држач за решетки за чевли за продавница

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

- [Организатор на акрилни чевли] Направен од акрилик со висока транспарентност и цврстина, лесен, но здрав, без мирис, може да служи долго време - [Погодни за повеќето чевли] Овие акрилни штандови за прикажување на чевли се погодни за повеќето чевли, како што се сандала, спортски чевли, чизми и многу повеќе. - [Костума за продавница за чевли] Разновидна, може да се користи во сите аранжмани за приказ, совршени за прикажување чевли и сандали чисти лавици за прикажување на чевли, совршен за контра -врвен приказ за приказ на чевли со сандали во продавница за мало или трговски центри. - [Лесен за употреба] Оваа решетка за приказ на чевли е составена од два дела, кои можат лесно да се расклопат и да се соберат. - [После продажба] Ние сме посветени да им донесеме на клиентите добро искуство за купување. Ако имате какви било прашања во врска со производот, можете да контактирате со нашата услуга за клиенти и ние ќе дадеме се од себе за да го решиме проблемот за вас. - [Организатор на акрилни чевли] Направен од акрилик со висока транспарентност и цврстина, лесен, но здрав, без мирис, може да служи долго време. - [Погодни за повеќето чевли] Овие акрилни штандови за прикажување на чевли се погодни за повеќето чевли, како што се сандала, спортски чевли, чизми и многу повеќе. - [Костума за продавница за чевли] Разновидна, може да се користи во сите аранжмани за приказ, совршени за прикажување чевли и сандали чисти лавици за прикажување на чевли, совршен за контра -врвен приказ за приказ на чевли со сандали во продавница за мало или трговски центри. - [Лесен за употреба] Оваа решетка за приказ на чевли е составена од два дела, кои можат лесно да се расклопат и да се соберат.

Поврзани производи..