• Свеж
Cabilock 5 Поставува Дома За Деликатеси Со Облека Перење Трикотажа Торба Чистење Еднократно Складирање Дизајн Торбичка Мрежа Долна Облека Блуза Сушење Чорапи Преносл?
zoom_in

Cabilock 5 Поставува Дома За Деликатеси Со Облека Перење Трикотажа Торба Чистење Еднократно Складирање Дизајн Торбичка Мрежа Долна Облека Блуза

DEN 713.44

Стока
check Во продавницата

Полиестер ЧОРАПИ ТОРБА за ПЕРЕЊЕ Спречува вашата премиум облека да се деформира за време на машинското перење, продолжете го животниот век на облеката.е Еднократно Патент Дизајн Облека Перење Мрежа Нето Кеси. ПЕРЕЊЕ НЕТО торба оваа торба за перење има густа мрежа, сапунот и водата лесно можат да течат низ мрежата. КЕСИ ЗА ПЕРЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА патентот е мазен, машинското перење не е лесно да падне. ВРЕЌИ ЗА ГРАДНИК за ПЕРЕЊЕ алишта постојат различни големини, можете да ја изберете вистинската големина за да ставите во различна облека. ГРАДНИК ФЕН ТОРБА ?? ТОРБА ЗА ПЕРЕЊЕ ДОЛНА ОБЛЕКА - - - Спречува деформирање на вашата врвна облека за време на машинско перење, продолжете го животниот век на облеката. Список на пакети 5 х џеб за јакна 5 х џеб за панталони 5 х џеб за чорапи 5 х Карактеристики на џебот за долна облека-извлекувачот на патент може да ги задржи кесите за перење да останат затворени за време на патувањето со циклус на перење. - Лесен дизајн, па затоа е погодно да ги носите овие торби таму каде што ви треба деликатна торба. - Големина : Околу 39, 00Х30, 00Х0, 40см/15, 33Х11, 79Х0, 16 инчи(џеб од јакна); 30х20см/11, 81х7, 87инч(џеб за панталони); 15х17см/5, 91х6, 69инч(џеб за долна облека); 21х18см/8, 27х7, 09инч(џеб за ЧОРАПИ) ВРЕЌИ ЗА ГРАДНИК ЗА ПЕРЕЊЕ. - Структурата на решетката прави детергентот и водата лесно да течат низ мрежестите дупки за да имаат оптимално плакнење во вреќата на машината за перење машина за перење.

Поврзани производи..