• Свеж
Ezise Universal Tv Штанд За Повеќето 22 до 75 инчни Лцд Телевизори Со Рамен Екран, Лесна Инсталација На Тв Држачи За МАСА Основата одговара НА ВЕСА до 800 на 400мм, Вклучуваат Хар?
zoom_in

Ezise Universal Tv Штанд За Повеќето 22 до 75 инчни Лцд Телевизори Со Рамен Екран, Лесна Инсталација На Тв Држачи За МАСА Основата одговара

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●УНИВЕРЗАЛЕН ДРЖАЧ за ТВ-ТЕЛЕВИЗОР езисе е компатибилен со сите телевизори бренд 22" -75 " со модели за монтирање НА ВЕСА 200х100 до 800х400мм (моделите ЗА монтирање НА ВЕСА се растојанијата (во мм) помеѓу четирите дупки за завртки на задниот дел од ТЕЛЕВИЗОРОТ) Ве Молиме проверете ја шемата НА ВЕСА на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР пред купувањето. Нашите Слики и видео ќе ви помогнат да видите дали овој држач ЗА ТЕЛЕВИЗОР/ монитор совршено одговара на вашиот уред. Компатибилни брендови : SAMSUNG, SONY, LG, VIZIO, TCL, ЕЛЕМЕНТ, SCEPTRE, HISENSE, Toshiba и други ТВ брендови. €СТАБИЛНА ОСНОВА СО АНТИ-ЛИЗГАЧКИ ПОДЛОШКИ q Конструирани со дебел цврст челик за галванизација обезбедуваат рамнотежа и поддршка до 120 фунти. Поместени нозе против лизгање стапала за стабилност и за заштита на површините од гребнатини на вашиот под или мебел. ●7 ПОСТАВКИ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ВИСИНАТА●Изберете од 7 поставки за висина кога ја составувате основата на држачот ЗА подигање НА ТВ за да одговара на големината на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и претпочитаната висина на гледање. Со подигнување НА ТЕЛЕВИЗОРОТ, можете да го зголемите просторот на вашиот мебел за звучна лента или други уреди. ●ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА●овие тв стапала лесно се собираат за неколку минути. Упатството за употреба и хардверот за монтирање се вклучени за брза инсталација.

Поврзани производи..