• Свеж
Комплет баоблазе од 2 Живеалишта За Пајаци Кутија За Хранење Контејнер За Повеќекратна Употреба
zoom_in

Комплет баоблазе од 2 Живеалишта За Пајаци Кутија За Хранење Контејнер За Повеќекратна Употреба

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Изработени од висок степен, и издржливи за употреба Вентилиран дизајн за да бидете сигурни дека циркулацијата на воздухот. Високо транспарентен, погоден за скакулец, стоногалка, скорпија и друго мало милениче. Кутијата за Размножување е лесна за чистење и може да се користи постојано. Мазна површина без бруси, таа е нежна за кожата на животните. Малите Воздушни дупки на кутијата обезбедуваат одличен ефект на вентилација, нека малото животно земе свеж здив. Опис : - Изработен од висок степен, и издржлив за употреба. - Вентилиран дизајн за да бидете сигурни дека циркулацијата на воздухот. - Високо транспарентен, погоден за скакулец, стоногалка, скорпија и друго мало милениче. - Кутијата за Размножување лесно се чисти и може да се користи постојано. Мазна површина без бруси, таа е нежна за кожата на животните. - Малите Воздушни дупки на кутијата обезбедуваат одличен ефект на вентилација, нека малото животно земе свеж здив.Спецификација : - Материјал : - : прибл.8х8х11см/3, 15х3, 15х4, 33 инчи - : прибл.12, 5х12, 5х7, 3см/4, 92х4, 92х2, 87 инчен пакет Вклучува : 2 Парчиња Кутија За Размножување : бидејќи големината погоре се мери рачно, големината на вистинската ставка може да биде малку поинаква од големината погоре.Поради ефектите на осветлување, поставките на мониторот итн.

- Material:
- :
approx.8x8x11cm/3.15x3.15x4.33 inch
- :
approx.12.5x12.5x7.3cm/4.92x4.92x2.87 inch
Package Includes:
2 Pieces Breeding Box:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above.:
Dueto the lighting effects, monitor settings, etc. There could be someslight difference in the color tone of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..