• Свеж
Nuobesty Home Decor 14pcs гроздобер смола Рамка за слика мини фото рамки Орнаменти Телефонски куќиште за барок, држач за фотографии за фото дома, мобилен телефон маникир мал д?
zoom_in

Nuobesty Home Decor 14pcs гроздобер смола Рамка за слика мини фото рамки Орнаменти Телефонски куќиште за барок, држач за фотографии

DEN 1185.60

Стока
check Во продавницата

Материјали за премија од смола и технологија за производство, а оваа декоративна мини фото рамка е силна и издржлива Поради мини -големината, рамката за слика може да биде како DIY материјал за overубовник на DIY. Дизајнирано како квадратна и овална форма, доволно за да ги задоволите вашите различни потреби за украсување. Материјали за заштита на животната средина и исклучителен дизајн, не е вклучена лоша супстанција и многу безбедна. Минијатурната рамка за фото -дизајн на ретро стил е многу погодна за да биде како декор на телефон или други занаети за DIY што прават материјал. Опис Овој проект е мини модел на рамка за фотографии, кој е изработен од природни и нежни материјали од смола, издржлив и добар декоративен ефект. Дизајн на разумна големина и одлична изработка на занаетчиство го прават погоден за декорација во мини куќи и дизајн на модели на куќи. Фото-рамка за дизајн на ретро стил е многу погодна за да биде како декор на телефон или други занаети со DIY што прават материјали. За да ги задоволите вашите различни потреби за украсување. - Материјали за заштита на животната средина и исклучителен дизајн, не е вклучена лоша супстанција и многу безбедна. Пакувања вклучувајќи 14 x мини фото рамки.

Поврзани производи..