• Свеж
Кутија За Складирање Уметност за нокти, Повеќеслојни Кутии за Складирање На Накит за козметичко Складирање полски Кутии за Складирање со 4 Фиоки Со Додатоци За Кут?
zoom_in

Кутија За Складирање Уметност за нокти, Повеќеслојни Кутии за Складирање На Накит за козметичко Складирање полски Кутии за Складирање

DEN 199.84

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен материјал : повеќеслојната кутија за складирање нокти е изработена од висококвалитетна пластика, која е лесна, силна, издржлива и не е лесно оштетена Може да се исчисти со едноставно бришење. Транспарентно : со проѕирен дизајн, лесно е да ја пронајдете целата ваша омилена козметика, овозможувајќи ви лесно да ги добиете дневните потреби, да заштедите простор и да ја одржувате уредна. Лесен за употреба : со дизајнот на макара, лесно може да се инсталира или отстрани. Горното складирање исто така може да се отстрани. По отстранувањето, може да биде рамно и складирано, а дизајнот што не се лизга не е лесно да падне. Кутија за складирање : постојат 4 различни големини на спецификации за складирање на горниот оддел и 4 складирање на фиоки. Големиот горен оддел е многу погоден за складирање на лак, лак за нокти, отстранувач на лак, алатки за маникир итн. Погодност : кантите за Складирање со разни кутии за складирање можат да ги одржуваат занаетите уредни, што ви олеснува да го пронајдете она што ви треба за да ви помогне да управувате со вашата работа и секојдневниот живот. Постојат 4 различни големини на спецификации за складирање на горниот оддел и 4 складирање на фиоки. Големиот горен оддел е многу погоден за складирање на лак, лак за нокти, отстранувач на лак, алатки за маникир итн. Фиоките 4 можат да соберат повеќе, како што се уметност за нокти, кармин, ајлајнер, молив за веѓи, сенка за очи, а исто така може да се користат за складирање накит и додатоци. Со дизајнот на макара, лесно може да се инсталира или отстрани. Горното складирање исто така може да се отстрани.

Product name:
nail art storage box
Product material:
plastic
Storage specifications:
upper compartment storage + 4 drawer cabinets
Product size:
Overall Size:
Approx. 47x33.5x28cm / 18.5x13.2x11.0in
Package list:
1x storage cabinet :
1 x top storage box :
3x jewelry :
2x partition :
4 x pulleys :
4 x Cock Pulley Pad :
Note:
Please allow 0‑2cm / 0‑0.8in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..