• Свеж
12 Пакување-7 Мл Пластични Тегли За Зачини, Трајност За Складирање Контејнери За Зачини Шишиња Со Црна Капа За Размавта За Истурање Или Шејкер/Сифтер За Чување Зачин?
zoom_in

12 Пакување-7 Мл Пластични Тегли За Зачини, Трајност За Складирање Контејнери За Зачини Шишиња Со Црна Капа За Размавта За Истурање

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

ВРЕДНОСТ ЗА ПАРИ : ќе добиете 12 пакувања пластични тегли за зачини Капацитет од 7 Мл /150мл и висина од 4,1 инчи,дијаметар на дното 2,2 " Овие контејнери се совршена големина за чување храна и можат да соберат многу храна. БЕЗБЕДНО и НЕТОКСИЧНО : бпа бесплатно, направено од безбедна пластика. Сигурен, издржлив и еднократно, не грижете се дали штетните токсини истекуваат во вашата храна што истекува од теглите. ПРАКТИЧНО : Капаче За Размавта за Истурање Или Шејкер/Сифтер-контејнери за зачини Што Може Да Се Полнат Погодни За Домашна или комерцијална употреба, пластични контејнери за складирање совршени за чување сушени зачини, билки и прашоци,. КАРАКТЕРИСТИКИ : капаците за шишиња со зачини се двострани превртувачки врвови за тресење или истурање зачини, едната страна има дупки за шејкер, другата е за ставање мерна лажица или истурање. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : Овие тегли за зачини имаат различни намени како што се услуги за забави, занаетчиски, декоративни проекти или домашни добрите. Совршен за чување сушени зачини, сол, бибер, зачини, мешавина од билки, прав, сјај и многу повеќе. 12 Пакување 7оз Проѕирни Пластични Тегли За Зачини, Контејнери За Шишиња Со Контејнери за Складирање Со Црна Капа Карактеристики : - Дизајн : Ова шишиња за зачини со капаче за превртување,лесни за отворање и затворање,за чување пиперка, шеќер, билки,прав и други зачини за зачини,Одлична алатка за кујнски ормар, трпезариска маса, патување или смешен пикник.

Material:
PET plastic
Color:
bottle body
Capacity :
7oz/200ml
Bottle Size :
4.1 inches in height ,2.2 inches in diameter
Quantity:
12pcs

Поврзани производи..