• Свеж
J5Create JUC400 податоци, тастатура и споделување на глувчето/пренесување USB -кабелски податоци за пренесување помеѓу Mac и Windows [Прекинувач за црви)
zoom_in

J5Create JUC400 податоци, тастатура и споделување на глувчето/пренесување USB -кабелски податоци за пренесување помеѓу Mac и Windows [Прекинувач

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Лесно споделете ја содржината на клипборд преку повеќе уреди, вклучувајќи Windows, Mac или i Pads Функционалност на КМ - споделување на тастатура и глувче помеѓу два уреди. Едноставно споделување на датотеки со приклучок и репродукција, нема софтвер за инсталирање или поставки за прилагодување. Влечете датотеки од еден уред на друг или едноставно копирајте/залепете датотеки/содржина!. Компатибилен со Mac до Mac / Windows до Windows / Mac до Windows / Mac до i Pad (тастатура само за i Pad). Лесно споделете ја содржината на клипборд преку повеќе уреди, вклучувајќи Windows, Mac или i Pads. Функционалност на КМ - споделување на тастатура и глувче помеѓу два уреди. Едноставно споделување на датотеки со приклучок и репродукција, нема софтвер за инсталирање или поставки за прилагодување. Влечете датотеки од еден уред на друг или едноставно копирајте/залепете датотеки/содржина!. Компатибилен со Mac до Mac / Windows до Windows / Mac до Windows / Mac до i Pad (тастатура само за i Pad).

Поврзани производи..