• Свеж
Пренослив Клима Уред, Надграден Мини Личен Вентилатор За Ладилник За Испарување На Воздухот Со Вода Против Истекување, 3 Брзини, Ултра Тивок За Домашен Шатор За Соб?
zoom_in

Пренослив Клима Уред, Надграден Мини Личен Вентилатор За Ладилник За Испарување На Воздухот Со Вода Против Истекување, 3 Брзини,

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

❄НАДГРАДЕНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЛАДЕЊЕ : Нашиот клима уред има моќен мотор со динамична технологија за ладење мраз што се лади побрзо и поефикасно, обезбедувајќи моментално ослободување од топлината ❄СИСТЕМ ЗА ВОДА ПРОТИВ ИСТЕКУВАЊЕ : за разлика од другите ладилници ЗА воздух ЗА хидро ладење, нашиот ладилник за воздух користи динамична технологија за ладење мраз која бара само едно додавање вода, обезбедувајќи свежина без чести полнења на вода или големи протекувања. ❄УЛТРА ТИВКО И ДОЛГОТРАЈНО : со ниво на бучава под 50 децибели, нашиот мини клима уред нема да ви го наруши сонот. Доаѓа со 2 кутии за замрзнување кои можат да траат до 10 часа, обезбедувајќи удобен сон во топли ноќи. EDS 3 БРЗИНИ И ПРИЛАГОДЛИВИ ОТВОРИ за ВОЗДУХ : Нашиот клима уред има 3 брзини на ветер (високи, средни, ниски) и прилагодливи отвори за воздух, што ви овозможува да ја контролирате свежината според вашите потреби. Снабдувањето со воздух со широк агол од 120° создава широк спектар на свежина. ❄ПРЕНОСЛИВ И ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Нашиот мал ладилник е 6,29 х 6,1 х 5,7 инчи, што го прави лесен за носење и контрола со една рака. Има USB-интерфејс што може да се користи со адаптери, лаптопи, банки за напојување и многу повеќе, што го прави погоден за спални соби, канцелариски клупи, студентски домови, кампување и многу повеќе.

Поврзани производи..