• Свеж
ЛОКУ Вода Мрена - Вода Аеробни Вежби Пена Гира | Пренослив Базен Аква Фитнес Мрена Рака Бар Опрема За Губење На Тежината
zoom_in

ЛОКУ Вода Мрена - Вода Аеробни Вежби Пена Гира | Пренослив Базен Аква Фитнес Мрена Рака Бар Опрема За Губење На Тежината

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

∬●Ја подобрува Формата На Телото + Тежините На Водата се алатка за бодибилдинг за аеробни вежби, што ве тера да согорувате повеќе калории умерено и да ја подобрите формата на телото за да промовирате здраво слабеење ∬●Зајакнете Ја Податливоста На Мускулите + Тегови На Вода За Сет За Вежбање Во Базен им помага на вашите мускули да изградат издржливост и да ја зајакнат мускулната еластичност бидејќи обезбедува дополнително влечење под вода. ∬●Избраниот Материјал ОД ПЕНА ЕВА●Водена Гира изработена од строг избор на материјал ОД ПЕНА ЕВА е сигурна, силна и издржлива и обезбедува флотација и мала апсорпција на вода. ∬●Пренослива Игра На Табла + Тегови За Базен За Вежбање Со Вода е лесна за складирање за да заштедите простор, што ви овозможува секогаш и секаде каде што е можно за погодност за носење, бидејќи е пренослив и лесен. ∬+Обемна Примена Е Идеална За возрасни И деца Кои спроведуваат курсеви за вода, Водената Мрена се користи за различни апликации За Аеробик Во Вода, што е погодно за базен, спа и фитнес. ∬●Ја подобрува Формата На Телото + Тежините На Водата се алатка за бодибилдинг за аеробни вежби, што ве тера да согорувате повеќе калории умерено и да ја подобрите формата на телото за да промовирате здраво слабеење. ∬●Зајакнете Ја Податливоста На Мускулите + Тегови На Вода За Сет За Вежбање Во Базен им помага на вашите мускули да изградат издржливост и да ја зајакнат мускулната еластичност бидејќи обезбедува дополнително влечење под вода. ∬●Избраниот Материјал ОД ПЕНА ЕВА●Водена Гира изработена од строг избор на материјал ОД ПЕНА ЕВА е сигурна, силна и издржлива и обезбедува флотација и мала апсорпција на вода. ∬●Пренослива Игра На Табла + Тегови За Базен За Вежбање Со Вода е лесна за складирање за да заштедите простор, што ви овозможува секогаш и секаде каде што е можно за погодност за носење, бидејќи е пренослив и лесен.

:
  brand new
Material:
 EVA foam
Color:
 green, blue, pink, gray
Total length:
 about 270 mm/10.63 inch
Foam diameter:
 about 150mm / 5.9 inch
Packing List:
Water Dumbbell*1 pcs or a pair:
Note:
1. Since the size above is manually measured, the size of the actual item you receive may be slightly different from the size above. :
2. At the same time, please note that due to lighting effects, display brightness/contrast settings, etc. The color tone of the picture and the actual project may be slightly different. :

Поврзани производи..