• Свеж
Омбресен Бебе Пливање Плови, Надувување Пливање Прстен Симпатична Плови Со Седиште и Се Справи Базен Плови Играчки Забава Сплав Вода Дневна Партија Материјали За ?
zoom_in

Омбресен Бебе Пливање Плови, Надувување Пливање Прстен Симпатична Плови Со Седиште и Се Справи Базен Плови Играчки Забава Сплав Вода Дневна

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

●Симпатична Плови За Пливање За Бебиња Со посебен дизајн На сирена, овој плови за базен за мали деца не само што е уникатно обликуван, туку и со бои што се толку живописни и весели за детето! Тоа може да им помогне на бебињата да прскаат и да пливаат без страв и целосно да уживаат во свежината на летото ●Безбедносен Дизајн●Овој плови за пливање е специјално дизајниран за бебиња, со проширена и мека перница за седишта за да му помогне на бебето да одржува рамнотежа, креативниот дизајн го прави поудобно и безбедно за бебето да плива и се грижи да не е лесно да се преврти. ①Креативна Алатка За Фотографии Е Забавно да се разладите покрај базенот и среќно време што вреди да се запамети. Фотографирајте со вашиот телефон или камера, со овој шарен и убав прстен за пливање, вашето бебе ќе стане најсветлата ѕвезда на забавата во базенот. ●Инструктор За пливање На надувување ● Опремен со сигурносен вентил за надувување, прстенот за пливање за бебиња на надувување може целосно да се наполни еднаш и да се користи многу пати, лесен за употреба и надувување. Големината е совршена за деца од 0~8 години, а вашите малечки ќе уживаат во летото забава во базен. ®Издржлив е Изработен од висококвалитетен пвц без фталати, плови за базен за бебиња е мек и издржлив, 0,25 мм подебел материјал испорака подобар квалитет и добар носивост, особено за тежината на децата под 44 килограми. Ова е многу добро изработена, издржлива пловечка на надувување која е дизајнирана да го поддржува и заштитува бебето или малото дете што го користи додека се во вода. Изработен од висококвалитетен пвц материјал, овој брод за седишта за пливање е нетоксичен и безопасен. Дебелината е 0,25 мм, што е доволно издржливо и удобно за детска употреба. Без дупки или груби шевови, прстенот за пливање е мазен и нема да ја повреди кожата на бебето дури и по продолжена употреба. Перницата на седиштето помеѓу нозете е доволно широка и цврста, нуди безбедност и удобна поддршка, така што не треба да се грижите дали бебето ќе пропадне.

Specification:
Material:
PVC
Size:
56*56*36m
Bearing capacity:
44lbs
Suitable age:
0-8 years
Package Includes:
1 x Baby Swimming Pool Floats
Notice:
1. This inflatable pool swimming ring is a pool seat float, not a lifesaving device. :
2. Please wait 15 minutes after inflation and make sure it is not leakage before use. Please do not inflate more than 95%. :
3. Sharp objects and fire can cause damage to the swimming ring, so please stay away from them. :
4. Don’t use it in the deep sea, rapids or anywhere with big waves. :
5. Children need to be used under the supervision of adults. :

Поврзани производи..