• Свеж
XY Линеарна Рачна Маса За Лизгање, Контрола На Копчето За Копче Со Висока Прецизност Со Скала За Лизгање Материјал Од Алуминиумска Легура За Оптички Инструменти и Д?
zoom_in

XY Линеарна Рачна Маса За Лизгање, Контрола На Копчето За Копче Со Висока Прецизност Со Скала За Лизгање Материјал Од Алуминиумска Легура

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Изработена од висококвалитетна алуминиумска легура] лизгачката маса е изработена од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум, кој не е само лесен по тежина, тивок и силен, туку и отпорен на триење и гребнатини, пад и корозија, а исто така може да се прилагоди на различни сурови средини, не е лесно да се оштети и ' рѓа, Сигурен квалитет и долг работен век [Опсег на примена] линеарната фаза е широко користена во оптички инструменти, мерни инструменти, опрема за производство на полупроводници, микроскопи, машини за тестирање, фотографска опрема, медицинска опрема, машини за обработка, машини за транспорт, машини за обработка, машини за печатење итн. [Со скала] лизгачката површина на линеарната лизгачка маса е широка, а главата на микрометарот има точна скала, што е лесно да се набудува. Може да се користи за уреди кои бараат високопрецизна или средно тешка проверка на машините за производство. Позиционирањето е точно, а квантитативното движење може да ја подобри ефикасноста и точноста на работата. Тоа е погодно и практично. [Структура за водење на жлебот на гулаб] големината на масата на оваа линеарна маса за лизгање има две големини, 50х30мм (2х1, 2 инчи) и 60х40мм (2, 4х1, 6 инчи), насоката на движење : Х, З оска. Лизгачката маса ја прифаќа структурата на шината за водење на жлебот на гулабот и контролата на рачката на ротирачката опрема за да обезбеди непречено и стабилно движење и голем носивост.

Item Type:
XY Linear Stage
Main Body Material:
Aluminum alloy (black anodized)
Movement Amount for One Rotation of The Knob:
18.8mm
Movement Accuracy:
30μm
Package List:
1 x XY Linear Stage :

Поврзани производи..