• Свеж
Уреди Во Уво Жични Слушалки Издржливи Слушалки Слушалки За Мобилен Телефон Паметен Телефон ТАБЛЕТ MP3 MP4 ЦД Двд Плеер Лаптоп Лаптоп Компјутер Компјутер. Нема Микроф?
zoom_in

Уреди Во Уво Жични Слушалки Издржливи Слушалки Слушалки За Мобилен Телефон Паметен Телефон ТАБЛЕТ MP3 MP4 ЦД Двд Плеер Лаптоп Лаптоп Компјутер

DEN 143.20

Стока
check Во продавницата

Phoneономски Дизајн И Удобност Се Вклопуваат, телефонот за уво на ушната пупка е дизајниран да одговара на обликот на внатрешното уво за да добие соодветна заптивка за подобрена стерео акустика Обезбедени се совети за силиконски уши с/М/Л што овозможуваат прилагодување за оптимална удобност и персонализирано вклопување. Подобрен бас, Уредот SD 255 слушалки за во уво дизајнирани за подобрена стерео музика управувана од бас. Најдобрите слушалки обезбедуваат динамична стерео репродукција, богат, јасен, јасен квалитет на звукот со извонредна способност за блокирање на бучавата. Жичените Слушалки Се Издржливи и компатибилни Со Android, Apple, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nexus, Sony, Samsung Galaxy и други брендови кои не се наведени овде. Покрај ТОА, MP3, MP4, ЦД, двд плеери, Таблети, PDA, Лаптопи, Тетратки, Десктоп Компјутери, Компјутери и уреди со приклучок од 3,5 мм. ЗАБЕЛЕШКА : Поновите Уреди На Apple бараат адаптер За Молња. Вклучени се ушни Пупки и Куќиште за да ги одржувате вашите ушни телефони, кабли, мемориски картички, скапоцености безбедни, организирани за да ви го поедностават животот и да ја обезбедат вашата дигитална инвестиција. Phoneономски Дизајн И Удобност Се Вклопуваат, телефонот за уво на ушната пупка е дизајниран да одговара на обликот на внатрешното уво за да добие соодветна заптивка за подобрена стерео акустика. Обезбедени се совети за силиконски уши с/М/Л што овозможуваат прилагодување за оптимална удобност и персонализирано вклопување. Подобрен бас, Уредот SD 255 слушалки за во уво дизајнирани за подобрена стерео музика управувана од бас. Најдобрите слушалки обезбедуваат динамична стерео репродукција, богат, јасен, јасен квалитет на звукот со извонредна способност за блокирање на бучавата. Жичените Слушалки Се Издржливи и компатибилни Со Android, Apple, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nexus, Sony, Samsung Galaxy и други брендови кои не се наведени овде. Покрај ТОА, MP3, MP4, ЦД, двд плеери, Таблети, PDA, Лаптопи, Тетратки, Десктоп Компјутери, Компјутери и уреди со приклучок од 3,5 мм. ЗАБЕЛЕШКА : Поновите Уреди На Apple бараат адаптер За Молња. Вклучени се ушни Пупки и Куќиште за да ги одржувате вашите ушни телефони, кабли, мемориски картички, скапоцености безбедни, организирани за да ви го поедностават животот и да ја обезбедат вашата дигитална инвестиција. Уред СД 255 Жични Headономски Слушалки За Слушалки ЗА Уши УРЕДОТ СД 255 во слушалките за уши се дизајнирани за подобрена стерео музика управувана од бас.

Поврзани производи..