• Свеж
генерички 2 парчиња акрилни чисти чевли приказ за решетки за чевли за чевли со сандали приказ на држачи за инсерти за продавници за чевли продавница за малопродажб?
zoom_in

генерички 2 парчиња акрилни чисти чевли приказ за решетки за чевли за чевли со сандали приказ на држачи за инсерти за продавници за чевли

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Внимателно избраната материјал и фино изработка ви даваат сеопфатни искуства за прикажување Производот е исклучително изработен и бојата не е лесна за опаѓање. Не само што се користи за складирање, туку се користи и за прикажување, погоден за трговски центар, супермаркет, итн. Транспарентен приказ за да ги истакне карактеристиките на вашите артикли. Производот е едноставен и удобен за употреба, уникатниот дизајн го прави да стане ефективни алатки за прикажување на маркетинг на продавници. Опис усвоен на убав акрилен материјал, решетката за складирање е здрав и практичен за долготрајна употреба. Одликувајќи се со едноставен стил на стил, кој може да се искористи за да ги задржите чевлите со висока потпетица во фиксна форма. Користете го овој транспарентен решетка за прикажување за да ги прикажете вашите дела, давајќи им изненадување на вашите клиенти. Карактеристики- Боја : Транспарентен- Материјал : Акрилик- Големина : 19.- Внимателно избраниот материјал и фината изработка ви даваат сеопфатни искуства за прикажување. Станува ефективни алатки за прикажување на маркетинг на продавници. Пакет, вклучувајќи 2 x лавици за прикажување на чевли.

Поврзани производи..