• Свеж
Луксузна Правоаголна Кутија За Леб Тост Леб Складирање Корпа За Чување Сирење Херметички Организатор На Торта Корпа За Чување Десерти Контејнер За Храна Со Капак ?
zoom_in

Луксузна Правоаголна Кутија За Леб Тост Леб Складирање Корпа За Чување Сирење Херметички Организатор На Торта Корпа За Чување Десерти Контејнер

DEN 198.24

Стока
check Во продавницата

??Свеж Држач За Чување Изработен Од Материјал, Кој е Безбеден, Едноставен, -траен и Има Извонредна Текстура Правоаголна Кутија За Леб Тост Леб Складирање Корпа За Чување Сирење Херметички Организатор На Торта Корпа За Чување Десерти Контејнер За Храна со Капак за Фрижидер за Работна Површина. ??Организатор На фрижидер Транспарентниот Дизајн Го Олеснува Гледањето Каков Вид Жито се Чува, Што го Олеснува Пристапот. ??Кутија За Држач за путер Фантастична Кутија За Складирање Кујна Што Може да ви Помогне Да Создадете Уредна И Пријатна Средина. ??Куќиштето За Складирање путер Има Добар Печат и Има За Цел Да Ви Помогне Подобро Да Ја Чувате и Да се Грижите за Вашата Храна, Што ја прави Многу Практична. ??Подгответе Контејнери Можете Да Го Користите Со Доверба Поради Неговата Добра Издржливост и Цврстина, Што Ќе Спречи Лесно Да се Скрши или Оштети. Описправоаголна Кутија За Леб Тост Леб Складирање Корпа За Чување Сирење Херметички Организатор На Торта Корпа За Чување Десерти Контејнер За Храна Со Капак за Фрижидер На Работната Плоча карактеристики??- Боја : Како Што Е Прикажано??- Материјал : ПП??- Големина : 21, 30Х14, 70Х12, 70см/8, 37Х5, 78Х4, 99во Пакетот, Вклучувајќи 1 х Кутија.

Поврзани производи..