• Свеж
Диск За Резба на дрво, Брзо Отстранување На Материјалот Диск За Обликување На Мелница Отпорна На Абење Отпорен На Абење 95мм Нераскинување од Нерѓосувачки Челик за ?
zoom_in

Диск За Резба на дрво, Брзо Отстранување На Материјалот Диск За Обликување На Мелница Отпорна На Абење Отпорен На Абење 95мм Нераскинување

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ЕФИКАСНО И БРЗО : може да реализира брзо отстранување на материјалот, со острина на забите, висока ефикасност со одличен век на абење ДОБРО : дискот за заби 12 ќе создаде завршен, лесен за ракување, поседува одлична контрола и рамнотежа. ШИРОКА ПРИМЕНА : овој диск има значителен ефект во декорацијата на мебелот, модификацијата на производот, рачната САМОДОВЕРБА, кастрењето итн. ЦВРСТ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : аголната мелница е изработена од нерѓосувачки челик, што не е лесно да се скрши или деформира поради цврста конструкција. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : Може да се користи за сечење дрво, пластични производи, полиуретански производи, производи од гума, производи од јаглеродни влакна, скулптури од мраз, алуминиум итн. ЦВРСТ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : аголната мелница е изработена од нерѓосувачки челик, што не е лесно да се скрши или деформира поради цврста конструкција2. ДОБРО : дискот за заби 12 ќе создаде завршен, лесен за ракување, ќе поседува одлична контрола и рамнотежа3. ЕФИКАСНО И БРЗО : може да реализира брзо отстранување на материјалот, со острина на забите, висока ефикасност со одличен век на абење4. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : Може да се користи за сечење дрво, пластични производи, полиуретански производи, производи од гума, производи од јаглеродни влакна, скулптури од мраз, алуминиум итн.

Item Type:
Grinder Shaping Disc
Material:
Stainless steel
Specifications:
Approx. 95mm / 3.74in
Uses:
Can be used for cutting wood, plastic products, polyurethane products, rubber products, carbon fiber products, ice sculptures, aluminum materials, etc.
Package List:
1 x Grinder Shaping Disc:

Поврзани производи..