• Свеж
Универзални Завртки За Шарки За Тоалетни Седишта Поставете Тежок Прицврстувач За Тоалетни Седишта Со Пластични Навртки И Метални Подлошки За Врвни Шарки За Тоале?
zoom_in

Универзални Завртки За Шарки За Тоалетни Седишта Поставете Тежок Прицврстувач За Тоалетни Седишта Со Пластични Навртки И Метални Подлошки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : доаѓа со 2 комплети завртки за тоалетни седишта 2 завртки за покривање на тоалетот, 2 метални подлошки и 2 пластични навртки.Ова е дефинитивно солидна замена за повеќето тоалетни седишта.Доволна количина за задоволување на вашите различни потреби за замена. Висококвалитетни материјали : овие завртки за покривање на тоалетот се изработени од челик, поцинкувани на површината, мазни и без брус, цврсти, со силна издржливост, не се лесни за ' рѓа; навртката е изработена од висококвалитетен пластичен материјал со челична машина за перење за да се осигура дека завртката е цврсто на место. Големина на производот : должината на замената на хардверот на тоалетното седиште е околу 2,75 инчи, а дијаметарот на конецот е околу 0,3 инчи; Забелешка : деловите за замена се мали, ве молиме држете се подалеку од децата за да избегнете ризик од голтање. Лесен за инсталирање : Нашите завртки се супер лесни за употреба и лесно можете да ги замените новите завртки без професионални работници за поправка. Прво, рачно завртете ја навртката во правилна положба, а потоа затегнете ја со алатка за шрафцигер, која е брза и едноставна. Широка примена : Погоден за замена и употреба на повеќето стандардни тоалетни седишта. Треба само да ги замените лабавите завртки за седиштата без да потрошите дополнителни пари за да купите нови, заштедувајќи време и пари, комплетот за завртки за тоалетни седишта ќе ви даде добро искуство во користењето.

Поврзани производи..