• Свеж
Табла За масажа За слабеење Гуаша Алатка За Терапија Со Масажа На Телото Смола Гуа Ша Алатка За Стружење Табла Гуа Ша Стругалка Алатка За Масажа дрво гуа ша стружењ?
zoom_in

Табла За масажа За слабеење Гуаша Алатка За Терапија Со Масажа На Телото Смола Гуа Ша Алатка За Стружење Табла Гуа Ша Стругалка

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен материјал, оваа алатка гуа ша е изработена од смола, со добри перформанси на лежиштето, отпорност на компресија и отпорност на удар може да се користи долго време, а површината е мазна без никакво оштетување на вашата кожа. Лесен за држење, шуплив дизајн, прстите лесно можат да допрат и држат. избегнувајте премногу мала табла за стружење, што може да предизвика вашите прсти да станат вкочанети и уморни. Поефикасно гуа ша, зголемете ја површината покриена со гребење, погодна за стружење на грбот, нозете, стомакот, стомакот,шунките, рамената, глутелите и големите површини на телото. 100% сосема нов и висок квалитет. Лесен,мазен и пренослив,Полиран мазен материјал од смола, кој е лесен за носење. уживајте во масажата гуа-ша во секое време за да постигнете ефект на промовирање на циркулацијата на крвта и лимфната дренажа. Табла За Масажа За слабеење Гуаша Алатка За Масажа На Тело Алатка За Масажа Смола Гуа Ша Алатка За Стружење Гуа Ша Стругалка Алатка За Масажа дрво гуа ша стружење алатка за масажа со физикална терапија со мазни рабови карактеристики на стапалата : 100% сосема нов и висококвалитетенпоефикасен гуа ша, зголемете ја површината покриена со стругалки,погодна за стружење на грбот, нозете, стомакот, стомакот,шунките, рамената, глутевите и големото тело површини.Висококвалитетен материјал, оваа алатка гуа ша е изработена од смола, со добри перформанси на лежиштето, отпорност на компресија и отпорност на удар. може да се користи долго време, а површината е мазна без никакво оштетување на вашата кожа.Длабока мускулна масажа, дизајнот на лакот против лак овозможува масажата да навлезе длабоко во мускулното ткиво, да се релаксира и да ги разложи мускулните купчиња и целулитот.

Material:
Resin
Size:
14.5X5.9CM/5.71X2.32inches
Color:
Light Color,Yellow,Green,Pink
Package Includes:
1 Piece Body Massager Scraper
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement,pls make sure that you do not mind before you order.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Поврзани производи..