• Свеж
WJCCY Мултифункционална канцеларија за десктоп декора за складирање на кожни канцелариски организатор Пен моливчиња за далечински управувач на мобилен телефон на м
zoom_in

WJCCY Мултифункционална канцеларија за десктоп декора за складирање на кожни канцелариски организатор Пен моливчиња за далечински

DEN 452.48

Стока
check Во продавницата

Мултифункционална кутија за складирање, дизајн на партиција, лесно складирање Користејќи кожа, прецизна нишка на автомобилот, силна и издржлива, не е лесна за носење, лесен за чистење. Внатрешноста и дното на кутијата за складирање се изработени од технологија за ставање, која е отпорна на абење, отпорни на нечистотија, доказ за влага и нелизга. Кутијата за складирање на работната површина е изработена од вештачка кожа со нежно бело шиење за да ја направите вашата домашна декорација да изгледа стилски и шик. Функционален и привлечен, издржлив и стабилен. Мултифункционална кутија за складирање, дизајн на партиција, лесно складирање. Користејќи кожа, прецизна нишка на автомобилот, силна и издржлива, не е лесна за носење, лесен за чистење. Внатрешноста и дното на кутијата за складирање се изработени од технологија за ставање, која е отпорна на абење, отпорни на нечистотија, доказ за влага и нелизга. Кутијата за складирање на работната површина е изработена од вештачка кожа со нежно бело шиење за да ја направите вашата домашна декорација да изгледа стилски и шик. Функционален и привлечен, издржлив и стабилен. Specification : Material : Leather Model Number : Desk Organizer Type : Pen Holders Size : app.5x10cm (Lx Wx H) Color : Black,Coffee Multifunctional storage box, partition design, easy storage.

Material:
Leather
Model Number:
Desk Organizer
Type:
Pen Holders
Size:
app.29.5x10.5x10cm (LxWxH)
Color:
Black,Coffee
Multifunctional storage box, partition design, easy storage.:
Using leather, precision car thread, strong and durable, not easy to wear, easy to clean.:
The inside and bottom of the storage box are made of flocking technology, which is wear-resistant, dirt-resistant, moistures proof and non-slip.:
The desktop storage box is made of artificial leather with delicate white stitching to make your home decoration look stylish and chic.:
Functional and attractive, durable and robust.:
A great complement to the desk, beautiful leather appearance.:
Very suitable for organizing your pens/pencils, remote controls, mobile phones, business cards, cosmetics and other sundries.:
A wonderful gift for you and your friends, the best choice for home office, providing you with a clean and tidy environment.:
Desk Organizer only, other accessories demo in the picture is not included.:
Package includes:
1 x Desk Organizer:
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
All kinds of writing tools can be sorted and stored, making it easy to find. :

Поврзани производи..