• Свеж
Cabilock Дома Декорација 8 парчиња Гранка Дисплеј L Колекционерски Предмети Уметност За Десктоп Кристал Дома База Занает Занаети Канцеларија Маса Метал Минималистичк?
zoom_in

Cabilock Дома Декорација 8 парчиња Гранка Дисплеј L Колекционерски Предмети Уметност За Десктоп Кристал Дома База Занает Занаети Канцеларија Маса

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

КРИСТАЛНА СФЕРА стојат овој дисплеј ја прикажува вашата колекција, вклучувајќи топка, агат топка, минерали за полирање, мермер или природен камен, призма и други сувенири ДЕЛИКАТНА КРИСТАЛНА ТОПКА стојат со фина изработка , решетката за прикажување на кристални топки не е лесна за носење и, многу практична во употреба. Погледот на ШТАНДОТ за ТОПКИ може да биде за држење и прикажување на кристалната топка, не е лесно да се преврти, многу безбедна. Можете да ги поставите вашите омилени сферични објекти. МАЛ КРИСТАЛЕН ДРЖАЧ за ТОПКА оваа решетка за прикажување може да биде за држење и прикажување на кристалната топка, убав декор за дома. МЕТАЛНА КРИСТАЛНА ТОПКА штанд кристалната топка може да биде цврсто фиксирана и прикажана, погодна за различни сцени како што се домот и канцеларијата. КРИСТАЛНА СФЕРА стојат овој дисплеј ја прикажува вашата колекција, вклучувајќи топка, агат топка, минерали за полирање, мермер или природен камен, призма и други сувенири. ДЕЛИКАТНА КРИСТАЛНА ТОПКА стојат со фина изработка , решетката за прикажување на кристални топки не е лесна за носење и, многу практична во употреба. Погледот на ШТАНДОТ за ТОПКИ може да биде за држење и прикажување на кристалната топка, не е лесно да се преврти, многу безбедна. Можете да ги поставите вашите омилени сферични објекти. МАЛ КРИСТАЛЕН ДРЖАЧ за ТОПКА оваа решетка за прикажување може да биде за држење и прикажување на кристалната топка, убав декор за дома. МЕТАЛНА КРИСТАЛНА ТОПКА штанд кристалната топка може да биде цврсто фиксирана и прикажана, погодна за различни сцени како што се домот и канцеларијата. Список на пакети 8 х Карактеристики на држачот за кристални топки-со фина изработка, решетката за прикажување кристални топки не е лесна за носење и , многу практична во употреба држач за кристални топки. - Оваа решетка за прикажување може да биде за држење и прикажување на кристалната топка, убав декор за домашна деликатна база на кристална топка.

Поврзани производи..