• Свеж
1/4 инчи Шанк 60 степени за гравура, гравура на рутерот за резба на дрво ЦПУ, 2 флејти директно CNC V-бит волфрам челик за обележување на конусна алатка за гравура за грав?
zoom_in

1/4 инчи Шанк 60 степени за гравура, гравура на рутерот за резба на дрво ЦПУ, 2 флејти директно CNC V-бит волфрам челик за обележување

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Битовите за резба на рутерот се изработени од челик од волфрам, алатка за квалитет на индустриски квалитет со високи перформанси Мелење со голема прецизност и голема концентричност за намалување на шансите за закопчување и отстапување. Брзо врежано и исечено, екстремно остар раб обезбедува непречено сечење, без решетки и голема прецизност. CNC гравирање малку за да ги задоволите сите што ги барате : 60 степени V битови се одлични за V-groove. Алатка за индустриски квалитет со високи перформанси. Со уникатна обработка на мелење на огледало за сечење на работ, произведува одлична завршница на површината. Намалете ги шансите за закопчување и отстапување. Главно се користи за гравура и обележување на дрво, MDF, акрилик, не'рѓосувачки челик, алуминиум, месинг, фиберборд со средна густина, панели од дрво, пластика и многу други меки гумички материјали. Работи добро со алатки за гравирање на пролет, машини за мелење CNC, колекции, држачи за крајни мелници и врвни машини за гравура на оптоварување итн. Тоа е прецизно мелено, многу остар. Фантастично малку за резба на фини детали на CNC, исклучително издржлив алатка за да трае подолго од другите алатки за гравирање при гравура метал. Ако имате какви било проблеми, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе се потрудиме и ќе ви овозможиме задоволство. Битовите за резба на рутерот се изработени од челик од волфрам, алатка за квалитет на индустриски квалитет со високи перформанси. Мелење со голема прецизност и голема концентричност за намалување на шансите за закопчување и отстапување. Брзо врежано и исечено, екстремно остар раб обезбедува непречено сечење, без решетки и голема прецизност. CNC гравирање малку за да ги задоволите сите што ги барате : 60 степени V битови се одлични за V-groove. Алатка за индустриски квалитет со високи перформанси. Со уникатна обработка на мелење на огледало за сечење на работ, произведува одлична завршница на површината. Намалете ги шансите за закопчување и отстапување.

Поврзани производи..