• Свеж
Z/A Перница за породилно мултифункционална перница за спиење Поддршка за половината за половината за поддршка на стомакот, измиен памучен појас, отстранлив памук п?
zoom_in

Z/A Перница за породилно мултифункционална перница за спиење Поддршка за половината за половината за поддршка на стомакот, измиен памучен појас,

DEN 617.60

Стока
check Во продавницата

Памук Погодно за сите да се користат : Г-форма со странични страни, кои можат удобно да ги вклопат прегледот и формата на телото, можат да ја подобрат циркулацијата на крвта и да го олеснат отокот на бременоста или грчевите на нозете. Дизајн : Човечката перница ја заменува неволјата да им требаат повеќе перници ноќе. Оваа перница се-во-едно ги одржува вратот, рамената, колковите и рамената конзистентни цела ноќ. Мулти-намена употреба : Целото тело бремена жена перница формира повеќе позиции, погодни за читање, гледање телевизија или релаксирање. Затоа, може да се направат перници за медицинска сестра за да се одржи поддршката и воспитувањето на бебето. Меки материјал : Перницата со бремена жена од целото тело е изработена од меко покривање на памук, без вкус, висока еластичност, лесна за прилагодување, обезбедување удобност за страничен сон и чувајте меки. Големина : 170*110*80см може да го исполни изборот на повеќето луѓе, ние ќе ви обезбедиме 24-часовна услуга. Поддршка за породилна перница мултифункционална перница за спиење Поддршка за поддршка на стомакот, измиен памучен појас, отстранлив патент, памук покривка/перница Име на перница : Име на бремена жена перница : 1. Оваа одвојлива човечка перница има разноврсност и разноврсност. Не само што може ефикасно да го намали заморот за време на бременоста; Но, исто така може да се користи како старечки перници, бебиња за бебиња.

Pillow fabric:
pure cotton
Pillow shape:
G type
Application:
pregnant women, infants, all ages
Features:
removable and washable
prompt:
1. Please open the vacuum packaging and let the pillow stand for more than 6 hours to restore it to its most fluffy state.:
2. If it is not flat, pat the pillow to the desired state.:
Product packaging:
1*Maternity pillow :

Поврзани производи..