• Свеж
Cabilock 2 парчиња преносен бричење за мажите патувања за патувања за мажи за машка машка кожена ракав за жилет од брич, лажен брич, брич, заштитен ракав за ракави, делов?
zoom_in

Cabilock 2 парчиња преносен бричење за мажите патувања за патувања за мажи за машка машка кожена ракав за жилет од брич, лажен брич, брич,

DEN 116.80

Стока
check Во продавницата

Ракав за складирање на жилет- мал и практичен, може ефикасно да ви помогне да заштедите простор и вашиот бричење Обвилбата на бербер жилет- капакот на главата на жилет е направена со исклучително изработка, има добар допир и може да ви служи добро. Ракав за брич- мал и лесен, нежен и практичен, може да биде добро да го чувате брич. Заштитна обвивка за жилет- покривање на жилет има карактеристики на отпорност на притисок и гребнатини и го обезбедува вашиот бричење на многу начини. Снабдување со жилет- Обезбедете одлична заштита за вашиот бричење, ефикасно избегнувајќи гребнатини кога ги користите. Ракав за складирање на жилет- мал и практичен, може ефикасно да ви помогне да заштедите простор и вашиот бричење. Обвилбата на бербер жилет- капакот на главата на жилет е направена со исклучително изработка, има добар допир и може да ви служи добро. Ракав за брич- мал и лесен, нежен и практичен, може да биде добро да го чувате брич. Заштитна обвивка за жилет- покривање на жилет има карактеристики на отпорност на притисок и гребнатини и го обезбедува вашиот бричење на многу начини. Снабдување со жилет- Обезбедете одлична заштита за вашиот бричење, ефикасно избегнувајќи гребнатини кога ги користите. Список на пакети 2 X Расакани ракави на главата Карактеристики -Материјална : Синтетичка кожа и железна жилет за заштитна обвивка -боја : црна лажичка кожна кутија -големина : 8. -Претирани материјали, од безбедно, нашиот производ е издржлив и практичен за да користите заштитен ракав за глава на жилет.

Поврзани производи..