• Свеж
Четка За Чистење Кујна јаду, Четки За Зеленчук Во Форма На Морков, Четка За Чистење Овошје За Повеќекратна Употреба Со Подлога Што Може Да Се Свитка, Четка За Чистењ?
zoom_in

Четка За Чистење Кујна јаду, Четки За Зеленчук Во Форма На Морков, Четка За Чистење Овошје За Повеќекратна Употреба Со Подлога Што Може Да Се

DEN 1528.00

Стока
check Во продавницата

Не само што можете да избришете зеленчук, компири, земјоделски производи и пченка, туку можете да исчистите и славини, садови, мијалници, тушеви и други места Изработен од висококвалитетен пп+ЈП материјал, нетоксичен, безбеден за употреба, издржлив и траен. Флексибилниот дизајн го олеснува свиткувањето за да се прилагоди на овошје и зеленчук со различни форми и големини за подобро чистење. Користете го како четка за компири за да ја избришете нечистотијата и трошките без да ги излупите вкусните и хранливи кожи од компири. Исто така, има дизајн на дупка што ви овозможува попогодно да го закачите после миење. Не само што можете да избришете зеленчук, компири, земјоделски производи и пченка, туку можете да исчистите и славини, садови, мијалници, тушеви и други места. Изработен од висококвалитетен пп+ЈП материјал, нетоксичен, безбеден за употреба, издржлив и траен. Флексибилниот дизајн го олеснува свиткувањето за да се прилагоди на овошје и зеленчук со различни форми и големини за подобро чистење. Користете го како четка за компири за да ја избришете нечистотијата и трошките без да ги излупите вкусните и хранливи кожи од компири. Исто така, има дизајн на дупка што ви овозможува попогодно да го закачите после миење. Изработен од висококвалитетен пп+ЈП материјал, нетоксичен, безбеден за употреба, издржлив и траен. Флексибилниот дизајн го олеснува свиткувањето за да се прилагоди на овошје и зеленчук со различни форми и големини за подобро чистење. Исто така, има дизајн на дупка што ви овозможува попогодно да го закачите после миење.

Item Type:
Vegetable Brush
Material:
PP+PE
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx.14x6cm/5.5x2.4in
Weight:
Approx.44g/1.6oz
Package List:
1 x Vegetable Brush:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..