• Свеж
Меморијалниот Ден Банери за надвор Од Тремот На Двојката Декоративни Завеси И Банери Висат На Добредојде На Семејството Одмор Партија На Дипломирањето Партија Ба?
zoom_in

Меморијалниот Ден Банери за надвор Од Тремот На Двојката Декоративни Завеси И Банери Висат На Добредојде На Семејството Одмор Партија

DEN 100.64

Стока
check Во продавницата

Оригинален Дизајн : Празнични Украси На Банерот За Забави Свети Ден За Вашето Семејство, Канцеларија, Училници Или Активности На Светиот Ден, Што Е Многу Погодно За Лесна Декорација Пакетот Вклучува : 2 Пакувања На Денот На Сезоната На Дипломирање Добредојдовте На Семејната Декорација На Денот На Улицата Знаме, 1 Банер за Да Го Запалите. Банерот На Сезоната На Дипломирање Е Отпечатен Со Денот На Сезоната На Дипломирање, Што Е Многу Интересно. Детали за Светиот Ден Банер : Изработен Од Полиестерска Ткаенина, Печатен, Беспрекорен, Издржлив, Може Повторно Да се Користи, Лесен и Анти-боја. Разноврсна : Додатоците За Сезоната На Дипломирање Се Закачени Заедно. Ова Е Декорација За Забави На Денот На Сезоната На Дипломирање, Која Е Погодна За Деца И Возрасни Да Ги Пречекаат Членовите На Семејството И Пријателите. Декорација на тема : Банерот На Сезоната На Дипломирање Е Претходно инсталиран, Што Е Лесно Да Се Закачи На Ѕидот или Вратата. Како Знак на Светиот Партиски Трем На Таванот, Декоративниот Влез Или Од Гранките За Поставување На Сцената За Поставување На Сцената Куче Банер Цвет Банер Позадина Отворено Знаме Знаме Знаци За Бизнис Овни Знаменце. Банери за Меморијален Ден за надвор Од Тремот На Двојката Украсни Завеси И Транспаренти Висат На Пречекот На Семејната Забава За Одмор На Забавата За Дипломирање Банер Рузматеријал : Големина на ткаенина : 30Х 180 СМ /11,81 Х 70,86 инчи ова вклучува : 2 Х приврзок за банери Меморијален Ден Банери за надвор Од Тремот На Двојката Декоративни Завеси И Транспаренти Висат На Добредојде на Семејство Одмор Партија На Дипломирањето Партија Банер Се Зголеми.

Поврзани производи..