• Свеж
15мл Продолжен Лепак За Лажни Врвови За Нокти И Притиснете Нокти Потребен Е Цврст Лепенка За Нокти Гел За Продолжување На Ноктите За Лесни Самостојни Нокти Дома Ком?
zoom_in

15мл Продолжен Лепак За Лажни Врвови За Нокти И Притиснете Нокти Потребен Е Цврст Лепенка За Нокти Гел За Продолжување На Ноктите За Лесни Самостојни

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●Пофлексибилен, Мек, Природен● : Лесно Може Да Се Користи За Правење Нокти , Засилување На Ноктите , Исто Како И Природните Нокти И Тоа Е Пофлексибилно И Полесно, Но Не Е Лесно Да Се Скрши, Може Брзо Да Ја Прошири Должината На Вашите Нокти Со Трим Во Соодветна Големина Според Реалните Потреби. ●трајно● : Кога Ќе Погледнете Низ Обичниот Лепак Под Има Многу Дупки Што Предизвикуваат Влегување И Разградување На Водата, А Гелот За Лепак го Решава Овој Проблем. Ова Е Причината Зошто Производот Е Подолготраен Од Обичниот Лепак. ●Силна Цврстина И Стабилна●Тврдиот Гел За Нокти Ќе Создаде Сјајна Површина слична На Огледало и Абење На Ноктите, Која Повеќе не Е Кревка и Кршлива, Без разлика дали Е Издолжување или Лепење Дијаманти Стабилно Ќе Трае Повеќе од 28 Дена. И Може Да Формира Силен, Заштитен Слој За Подобрување На Обликот На Вашите Природни Нокти, Им Помага Да Растат. ●Шармантниот Гел За Поли Нокти Qlear Poly Nails Може Да Ги Направи Сите Видови Интересни Што Можат Да Направат Вашите Нокти Да Изгледаат Природно, Должина И Уредност. Погоден Е За Правење Различни Форми На Продолжување На Ноктите Како Што Се Квадратни Нокти, Овални Нокти, Нокти Од Ковчег Или Француски Нокти. ①Топли Совети И Услуги Употребата Е Иста Како И Гелот За Лак, Треба Да Се Излечи Под Ламбата За Нокти, По Лекувањето, Ќе Има Леплив Слој На Површината На Ноктите, Што Лесно Може Да Се Помеша Како Да Не Е Суво.

Поврзани производи..