• Свеж
Пвц Електрична Изолација Лента Изолација Жица Темперамент Лента Пвц Означување Лента Безбедносни Ленти Далечина Кат лента 0602
zoom_in

Пвц Електрична Изолација Лента Изолација Жица Темперамент Лента Пвц Означување Лента Безбедносни Ленти Далечина Кат лента 0602

DEN 1072.00

Стока
check Во продавницата

●Електрична лента, заштита на животната средина, без олово, отпорност на висока температура и висок притисок, изолација што го задржува пламенот, водоотпорна и отпорна на влага ●Висококвалитетна пвц-лента отпорна на Влага и УВ, отпорна на пламен. ●Површината е мазна, изолација, водоотпорна, отпорност на пожар, отпорност на напон, отпорност на студ.Лесен за ракување, безбедност и непроводлив. ●Издржлив, еколошки пвц материјал, добра цврстина, не е лесен за стареење, отпорен на киселина и алкали, отпорен на корозија. Тој е погоден за изолација на различни делови за отпор, како што се намотување на жичениот спој, поправка на оштетување на изолацијата, заштита од изолација на трансформаторот, моторот и другите моторни делови. ●Електрична лента, заштита на животната средина, без олово, отпорност на висока температура и висок притисок, изолација што го задржува пламенот, водоотпорна и отпорна на влага. ●Висококвалитетна пвц-лента отпорна на Влага и УВ, отпорна на пламен. ●Површината е мазна, изолација, водоотпорна, отпорност на пожар, отпорност на напон, отпорност на студ.Лесен за ракување, безбедност и непроводлив. ●Издржлив, еколошки пвц материјал, добра цврстина, не е лесен за стареење, отпорен на киселина и алкали, отпорен на корозија. Тој е погоден за изолација на различни делови за отпор, како што се намотување на жичениот спој, поправка на оштетување на изолацијата, заштита од изолација на трансформаторот, моторот и другите моторни делови.

Product Name:
Tape
Product Category:
Insulation Tape
Product color:
black
Product size:
width 17mm, length 30 yards
Product features:
durable, high adhesion, easy to use
★Products include:
10 volumes:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Поврзани производи..