• Свеж
Дијамантски Протек - Дијамантски Комплет За Внатрешни Работи - Дијамантски Ентериер 50мл Плус Дијамантски Комплет За Подготовка на Телото 100мл; Заштита Од Пластика/?
zoom_in

Дијамантски Протек - Дијамантски Комплет За Внатрешни Работи - Дијамантски Ентериер 50мл Плус Дијамантски Комплет За Подготовка на Телото 100мл;

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

️ ● НАПРЕДНА НАНОТЕХНОЛОГИЈА - 12 Месечна Заштита ️ € ВНАТРЕШНА ЗАШТИТА-Враќа Винил, Пластика, Трим. ️ ● ЛЕСНОТИЈА на ПРИМЕНА - Лесно, Еднослојно Решение овозможува побрзо време на пресврт. ️ ● ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УСПЕХ-Потребна Подготовка за Нано Дијамантски Премази. ️ ● НАПРЕДНО СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ПОВРШИНИ - Отстранува Масло, Заптивки и Остатоци од лак. ️_ ДИЈАМАНТСКИ ПРОТЕК автомобилските премази се течни формули кои се спојуваат со површини, вклучително и боја, за да формираат сјајна, долготрајна и тврда бариера што ја штити површината од гребнатини и УВ зраци и одбива вода, нечистотија и други загадувачи. ️ ● НАПРЕДНА НАНОТЕХНОЛОГИЈА - 12 Месечна Заштита. ️ € ВНАТРЕШНА ЗАШТИТА-Враќа Винил, Пластика, Трим. ️ ● ЛЕСНОТИЈА на ПРИМЕНА - Лесно, Еднослојно Решение овозможува побрзо време на пресврт. ️ ● ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УСПЕХ-Потребна Подготовка за Нано Дијамантски Премази. ️ ● НАПРЕДНО СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ПОВРШИНИ - Отстранува Масло, Заптивки и Остатоци од лак. ️_ ДИЈАМАНТСКИ ПРОТЕК автомобилските премази се течни формули кои се спојуваат со површини, вклучително и боја, за да формираат сјајна, долготрајна и тврда бариера што ја штити површината од гребнатини и УВ зраци и одбива вода, нечистотија и други загадувачи. Патентираната технологија на Diamond Pro Tech направи револуција во начинот на кој се користи најтешкиот неоргански полимер во светот (phydropolysilazane – PHPS).

Поврзани производи..