• Свеж
Електрична Подлога за Греење plllaaoo, USB 8 Во 1 Електрична Крпа За Греење Со Прилагодлива Температура од 3 Нивоа, Композитни Елеци За Греење Јакна Грејач За Облека, За Зи?
zoom_in

Електрична Подлога за Греење plllaaoo, USB 8 Во 1 Електрична Крпа За Греење Со Прилагодлива Температура од 3 Нивоа, Композитни Елеци За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●Удобни За Вас● : Електричните грејни влошки се направени од ултра меки памучни и полиестерски материјали за удобно носење и повеќе топлина под палтотоНапојувано ОД USB, грејната подлога 8 парчиња во 1 овозможува поголема површина за греење и брзо загревање, исто така, многу корисно. ●Сигурна Работа● : Тенка И ефективна композитна жица за греење обезбедува висока безбедност, исто така има 3 температурни нивоа на ниско, средно и високо ниво.Топлината е униформа и има долг работен век,може да се загрева брзо и безбедно.Грејната жица е густо насочена и има голем опсег, а греењето е униформно и температурата е висока. Повеќе температури треба да одговараат на вашата удобност. ● Лесен За Употреба€ : облека електрични грејни влошки со КОРИСТЕЊЕ НА USB полнење, се додека ја поврзувате моќта, можете лесно да ја загреете облеката, операцијата е многу едноставна.По користењето на прилагодениот контролер за температура што одговара на грејната подлога, може да се реализира едно греење со клучеви, а контролата на температурата на 3 брзини може интелигентно да се прилагоди. ●Водоотпорен q дизајнот што може да се пере, одличен водоотпорен ефект, не влијае на ефектот на греење после миење. Грејната подлога е многу мала, лесна и лесна за носење. Можете да го шиете директно во јакни, елеци или друга облека.

Item Type:
Heating Pad
Material:
Composite Heating Wire
Product Size:
Approx. 8 x 10cm / 3.15 x 3.94in, 8pcs.
Application:
Heating belt pad.
Weight:
72 g / 2.54 oz(approx.)
Package List:
1 x Heating Pad

Поврзани производи..