• Свеж
Ravescus Steel Straight Razor Barbers Razors Ravирки за бричење на жилет за чешлање
zoom_in

Ravescus Steel Straight Razor Barbers Razors Ravирки за бричење на жилет за чешлање

DEN 681.60

Стока
check Во продавницата

Должина на сечилото : 5,8 "(сечење дел 3") Стил на сечилото : брич. Тип на сечило : Преклопување. Севкупна должина : 9,5 ". Преклопена должина : 7". Рачка материјал : Полирано дрво и бик рог. Должина на сечилото : 5,8 "(сечење дел 3"). Стил на сечилото : брич. Тип на сечило : Преклопување. Севкупна должина : 9,5 ". Преклопена должина : 7". Рачка материјал : Полирано дрво и бик рог. Рачно изработена Големина и мерења на брич на бричење на челик Дамаскус : Должина на сечилото : 5,8 "(Дел 3") Материјал на сечилото : 52100 челик, челик 5160, челик 203 E, цврстина на челик од челик 15 N20 : 58 HRC Стил на сечилото : Визирање на сечилото : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка на рачката : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка за преклопување : Материјал за рачка на рачката : Материјал за рачка : Материјал за рачка : Материјал за рачка : Материјал за рачка : Материјал за рачка : Материјал за рачка : Полиран дрво и бик рог Севкупна должина : 9,5 "Преклопена должина : 7" рачни фалсификувани лопати на Дамаск : Сечилата на Дамаск се фалсификувани преку процес на поставување, топење и чекање.

Поврзани производи..