• Свеж
Ангоили 1 парчиња Бокал За Чаши За Зачини Со Капак Крем Контејнер Пластичен Сад Сос Чамец Со Лажичка И Чинија Сос Стомна Чамец Со Микробранови Сос Практичен Сос Чаш?
zoom_in

Ангоили 1 парчиња Бокал За Чаши За Зачини Со Капак Крем Контејнер Пластичен Сад Сос Чамец Со Лажичка И Чинија Сос Стомна Чамец Со Микробранови

DEN 139.68

Стока
check Во продавницата

ПЛАСТИЧНА СТОМНА со КАПАК Едноставна форма на брод, може да биде добро усогласена со други садови КОНТЕЈНЕР ЗА МЛЕКО Послужете со сосови и зачини во боја до трпеза. МИНИ КАФЕ тенџере Погоден За семејства, хотели, ресторани, кафулиња,. ЧАМЕЦ СО СОС ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СО РАЧКА СЕРВЕР ЗА ОБЛЕКУВАЊЕ САЛАТА ИСТУРЕТЕ СОС ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СОС ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК БРОД ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СТОМНА ЗА МЛЕКО ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СТОМНА за КРЕМ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Мазна површина и измијте. Безбедно за користење продавница. Мезе ??Фина изработка, не е лесна за носење и кинење, практична употреба. Список на пакети 1 х Карактеристики На Држачот За Сос-Материјал : стомна Од нерѓосувачки челик со Големина на капакот : 14, 50Х8, 00Х6, 10см/5, 70Х3, 14Х2 стомна за кафе млеко. - Боја : Сребрен Чамец За Микробранови Сос-Изработен од материјали од нерѓосувачки челик, безбедна и издржлива Чаша За Сос. - Фина изработка, прекрасен изглед, за да се обезбеди популарност и практичност На чашата за производи за Соја. - Мала тежина, лесна за носење и складирање, не е лесно да се скрши. Салата Облекување Сервер. - Може да биде послужување топол и ладен сос, прелив за салата, супа и повеќе бокали со сос. - Фина изработка, не е лесна за носење и кинење, практична употреба крем бокал.

Поврзани производи..