• Свеж
Узури Оџак Евакуатор, Екстрактор на електричен чад од оџак, вентилатори на кровни индукторот, нацрт -навивач предизвикан од покривот, правосмукалка за вакуум на оџ?
zoom_in

Узури Оџак Евакуатор, Екстрактор на електричен чад од оџак, вентилатори на кровни индукторот, нацрт -навивач предизвикан од покривот,

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Забелешка! ! ! Оперативниот напон на производот е 190-230 V, а нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот се користи со оставање на два жица краја за да се поврзе со изворот на енергија Температурата на излезот на вентилаторот на оџакот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот нацрт -вентилатор ќе биде изгорен. Тој е многу погоден за додатоци за оџаци. Нацрт -вентилаторот предизвикан од оџакот создава вшмукување и предизвикува брзо празнење на чад за да спречи чадот да не може да излезе од грип непречено заради лошиот оџак. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Лесен за инсталирање, многу тивка, погодна за повеќето типови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. За време на инсталацијата или отстранувањето, исклучете го напојувањето за да спречите електричен шок. Забелешка! ! ! Оперативниот напон на производот е 190-230 V, а нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот се користи со оставање на два жица краја за да се поврзе со изворот на енергија. Температурата на излезот на вентилаторот на оџакот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот нацрт -вентилатор ќе биде изгорен. Тој е многу погоден за додатоци за оџаци. Нацрт -вентилаторот предизвикан од оџакот создава вшмукување и предизвикува брзо празнење на чад за да спречи чадот да не може да излезе од грип непречено заради лошиот оџак. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Лесен за инсталирање, многу тивка, погодна за повеќето типови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. За време на инсталацијата или отстранувањето, исклучете го напојувањето за да спречите електричен шок. Боја : Црвени 80 вати 4 го оставаат најчесто користениот и признат евакуатор на чад во системите за екстракција на чад. Благодарение на класичниот систем, се постигнува идеална рамнотежа помеѓу леснотијата на инсталација и безбедна употреба, благодарение на високиот квалитет додека ги следите најстрогите параметри на европската сертификација.

Поврзани производи..