• Свеж
Џерифи 12 Еез Итни Вреќи За Преживување За Спиење Отпорни На Временски Услови Топлинска Вреќа Ќебе Лесна Итна Биви Вреќа Пренослива Торба За Итни Случаи Торба За Ит?
zoom_in

Џерифи 12 Еез Итни Вреќи За Преживување За Спиење Отпорни На Временски Услови Топлинска Вреќа Ќебе Лесна Итна Биви Вреќа Пренослива

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Доволно За Споделување : пакетот содржи 12 парчиња вреќи за спиење за итни случаи, доволни во количина за да ги задоволите вашите дневни барања за употреба и замена, исто така можете да ги споделите со членовите на вашето семејство Ве Загрева : главно изработена од квалитетен изолационен полиестерски филмски материјал, со висок рефлектирачки алуминиум и топол материјал со фолија, вреќата за спиење за преживување може да ја рефлектира топлината на вашето тело назад, за да спречи пад на температурата, да ве заштити, е идеален избор за итни ситуации кои треба да се загреат под ладни временски услови. Лесен и Пренослив : вреќата за итни случаи bivy е околу 78,74 x 39,37 инчи/ 200 x 100 см, преклоплива за практично носење, лесна за складирање без да зазема премногу простор. Повеќенаменска и Корисна : термичката вреќа за спиење може да послужи како ќебе за итни случаи, засолниште за спасување, торба за кампување за итни случаи, пончо, дефлектор на ветер, покривки за земја и многу повеќе. Широк Спектар На Апликации : вреќи за спиење за итни случаи за опстанок се погодни за различни прилики, како што се пешачење, кампување, опстанок на отворено, лов, планинарење, авантура на отворено и така натаму. Карактеристики : облогата на термичката вреќа за спиење е главно во сребрена боја, рефлектирачките кеси за итни случаи можат да им помогнат на спасувачите брзо да ја пронајдат вашата позиција, за да можете брзо да добиете спасување.

Поврзани производи..