• Свеж
Комплет за замена за замена на вакуум за правосмукал, комплет за замена на вакуумска чистач поставена за Xiaomi Dream L10PlusCarpet & Замена на делови за замена на чистачот на т?
zoom_in

Комплет за замена за замена на вакуум за правосмукал, комплет за замена на вакуумска чистач поставена за Xiaomi Dream L10PlusCarpet & Замена на

DEN 90.56

Стока
check Во продавницата

Поништување Одвојување - Четката е одвојлива, што е погодно и ефикасно чистење на прашина и првут, е идеално додатоци за правосмукалка, ефикасно ја подобрува ефикасноста на чистење на правосмукалката за робот. Висок квалитет - Главната четка е изработена од материјал од суперфинарно влакно, четката за чистење е изработена од силиконски материјал, силен и здрав, отпорен на абење и не е лесен за оштетување, може да се користи долго време. Широко апликација - Добра компатибилност, едноставна инсталација, нема да ја оштети површината на подот, главната странична четка е погодна за Xiaomi Dream L10 Plus, широко користена во домашен под, спална соба, дневна соба, канцеларија, итн. Едноставен за инсталирање - чистач Главната странична четка е лесна за расклопување и замена, таа е дел од секојдневното одржување и може да се користи долго време и може да се користи многу пати, за да се задоволи вашата различна потреба. Гаранција за задоволство - Ние многу ги цениме нашите клиенти и сакаме да бидете целосно задоволни од вашата набавка. Ако не сте задоволни со вашето искуство во шопинг или производ, ве повикуваме да контактирате со нас за да можеме да го решиме проблемот!. Спецификација : Тип на ставка : Правило за правосмукалка Главна страна материјал за четка : ABS+Fiber+Силиконска главна големина на четката : приближно.

Item Type:
Vacuum Cleaner Main Side Brush
Material:
ABS+fiber+silicone
Main Brush Size:
Approx. 20.1cm / 7.9in
Side Brush Brush Length:
Approx. 3.2cm / 1.3in
Fitment:
Fit for Xiaomi Dream L10plus
Weight:
Approx. 85g / 3oz
Package List:
1 x Main Brush:
4 x Side Brush :

Поврзани производи..