• Свеж
Bestonzon 36 компјутерски пораки Банкет белешки клипови папка фаворизираат зимски украси за картички за годишнини Име XMAS држачи, жица за вртење на фото -табела, табели с?
zoom_in

Bestonzon 36 компјутерски пораки Банкет белешки клипови папка фаворизираат зимски украси за картички за годишнини Име XMAS држачи, жица за вртење

DEN 372.80

Стока
check Во продавницата

Празнични забави за забави : држачи за броеви на табела за држачи на табели за табели за табели, слики за свадбени забави за место Фото Божиќна табела Декорација : Обидете се да добиете една и покажете го вашиот прекрасен држач за картички за слики, за мене, тоа ќе биде најдобриот додаток за вас. Држачи на картички за седење : Совршен за свадбени услуги, ангажман, забава за годишнини, Божиќна забава, како и туш за бебиња. Државни броеви на Божиќна табела : Дрвен држач за слика. Специјално дизајниран за држење белешки, картички, фотографии и многу повеќе. : Обидете се да добиете една и да ги покажете вашите прекрасни слики за нас, јас, тоа ќе биде додаток за најдобри за вас. Список на пакети 36 X Карактеристики на фото клипот - Со живописен дизајн на шема на пингвин, костум за Божиќна забава добро, сите ваши гости ќе го ценат со тоа што има држач за клипови за Мемос Мемо. - Одлично за запишување на неочекувани канцелариски задачи и совршени за дома или канцеларија со ограничен простор, исто така, сопственици на картички за Божиќ. - Големина : држач за меморија за масажа 5x5x16cm. - Обидете се да добиете една и да ги покажете вашите прекрасни слики за нас, јас, тоа ќе биде најдобриот додаток за вашите држачи за слики за табели. - Божиќ на Божиќ, одлично за да ви помогне да ги држите вашите картички, фотографии, пораки, влошки за белешки и така натаму.

Поврзани производи..