• Свеж
СОЛУСТ Професионален Комплет За Маникир Професионална Датотека За Нокти Црн Сет 3 Парчиња Табла За Датотеки За Нокти 4 Насочен Тампон За Брусење На Ноктите Датотек?
zoom_in

СОЛУСТ Професионален Комплет За Маникир Професионална Датотека За Нокти Црн Сет 3 Парчиња Табла За Датотеки За Нокти 4 Насочен Тампон За

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

БЛОК ЗА ИЗМАЗНУВАЊЕ НА НОКТИТЕ користи и професионален ученик за уметност за нокти и нокти за употреба БЛОК ЗА БРУСЕЊЕ ДАТОТЕКИ за НОКТИ за вашиот пријател кој се залага ЗА СОПСТВЕН нокт. БРУСЕЊЕ ТАМПОНИ ЗА НОКТИ и професионален специјалист за нокти и ученик за уметност за нокти за употреба. ТАМПОНИРАЊЕ БЛОКОВИ ЗА ПРИРОДНИ НОКТИ материјалите за сунѓер го прават меко допирање и добро за желбите за нега на прсти и употреба во салонот. БЛОК за НОКТИ користи Датотеки за Нокти И Комплет За Тампони - со пренослив и уникатен дизајн го олеснуваат создавањето прекрасен дизајн на ноктите. БЛОК ЗА ИЗМАЗНУВАЊЕ НА НОКТИТЕ користи и професионален ученик за уметност за нокти и нокти за употреба. БЛОК ЗА БРУСЕЊЕ ДАТОТЕКИ за НОКТИ за вашиот пријател кој се залага ЗА СОПСТВЕН нокт. БРУСЕЊЕ ТАМПОНИ ЗА НОКТИ и професионален специјалист за нокти и ученик за уметност за нокти за употреба. ТАМПОНИРАЊЕ БЛОКОВИ ЗА ПРИРОДНИ НОКТИ материјалите за сунѓер го прават меко допирање и добро за желбите за нега на прсти и употреба во салонот. БЛОК за НОКТИ користи Датотеки за Нокти И Комплет За Тампони - со пренослив и уникатен дизајн го олеснуваат создавањето прекрасен дизајн на ноктите. Пакетот Вклучува 2 х Ленти за Брусење 1 х Карактеристики На Датотеката За Нокти Со Сунѓер-и професионален ученик за уметност за нокти и нокти за користење блок за тампонирање на ноктите. - Тристрани датотеки за нокти шмиргла одбор за нокти, може да биде за поднесување природни нокти, лажни нокти, ноктите на нозете, итн нога тампон блок. - Материјал : Издржлив Шкурка, Сунѓер Полирање Мазна Алатка. Уметност За нокти Мек Сунѓер-за вашиот пријател кој се залага ЗА самостојни датотеки и тампони за нокти за нокти. - Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење и сл.

Поврзани производи..