• Свеж
NMDCDH решетката за чевли Модерни чевли за чевли за чевли со повеќе слоеви, лесен за склопување, организатор за складирање на полица за складирање на чевли, домашна со?
zoom_in

NMDCDH решетката за чевли Модерни чевли за чевли за чевли со повеќе слоеви, лесен за склопување, организатор за складирање на полица за складирање

DEN 2399.84

Стока
check Во продавницата

Металната решетка за цевки и висококвалитетните PP конектори го прават ова решетката за чевли за складирање цврста и издржлива доволно за да ги држите сите чевли Водоотпорен неткаен слој на ткаенини ги одржува чевлите суви и чисти. ★ Заштедете многу простор, кажете му збогум на неуредна и поудобна. ★ Материјал : PP+ челична цевка. Објавената челична цевка е цврста и издржлива, а растојанието на крос -лентите е соодветно, а поставувањето е стабилно. ★ доволно силен, не е лесен за деформирање, стабилен, еколошки и практичен. ★ Рачката е дизајнирана со заоблени агли, што е лесно да се движи, мазна и не ги повредува рацете. Металната решетка за цевки и висококвалитетните PP конектори го прават ова решетката за чевли за складирање цврста и издржлива доволно за да ги држите сите чевли. Водоотпорен неткаен слој на ткаенини ги одржува чевлите суви и чисти. ★ Заштедете многу простор, кажете му збогум на неуредна и поудобна. ★ Материјал : PP+ челична цевка. Објавената челична цевка е цврста и издржлива, а растојанието на крос -лентите е соодветно, а поставувањето е стабилно. ★ доволно силен, не е лесен за деформирање, стабилен, еколошки и практичен. ★ Рачката е дизајнирана со заоблени агли, што е лесно да се движи, мазна и не ги повредува рацете. Влезната клупа за решетки за чевли прави сè да изгледа убаво и може да одговара на скоро секоја декорација. Идеално за вашиот ходник, плакарот, дневната соба, спалната соба, бањата, терасата или кујната.

Поврзани производи..