• Свеж
СВЕЗЕ Гумени Автомобил Анти-Судир Кал Трим Заштита Лак Лајсни Универзална Налепница Тркало Заштита Тркала
zoom_in

СВЕЗЕ Гумени Автомобил Анти-Судир Кал Трим Заштита Лак Лајсни Универзална Налепница Тркало Заштита Тркала

DEN 1561.60

Стока
check Во продавницата

1 Флексибилна и лесна пена гума. Му дава на вашето возење поагресивен и прилагоден изглед. Заштитете го вашиот автомобил од гребнатини/удари и несакана штета предизвикана од судир. Ја зголемува убавината на страната на телото и е многу конзистентна со искривувањето на телото. Тој е издржлив и не се деформира. Во исто време, обезбедува ефикасна заштита за бојата на телото што лесно се удира кога вратата се отвора и затвора. Облога на вратата од автомобилот.8cm Гумени Заштитни Лајсни За Заштита На Тркалата Од Кал За Автомобил Б : 29см Универзален Флексибилен Автомобил Преден Браник Анти-бришење Заштитни Ленти Спецификација : -Боја : Јаглерод Црн/Црн-Материјал : Позиција На Гумена Инсталација : Лак На Тркала Од Автомобил; Б Car Преден Браник-Големина : А approxim приближно 59"х1, 5" (150смх3, 8см);Б 2 29см/11.42" Забелешки За Инсталација : 1 : Исчистете Го Телото со Крпа за да Се Осигурате дека Нема Вода, Масло, остатоци итн. 2 : Откако телото ќе се исуши, користете фен за коса или запалка за да го загреете лепилото на задниот дел од производот. Потоа порамнете го со соодветната положба на оригиналниот автомобил. Овој чекор е многу важен, полека! 3 : Откако ќе се залепите, притиснете силно одреден временски период, обидете се да не ја допирате водата во рок од 2-3 дена.

-Color:
Carbon Black/Black
-Material:
Rubber
-Installation Position:
A--Car Wheel Arch;B--Car Front Bumper
-Size:
A--approximately 59''x1.5 (150cmx3.8cm);B--29cm/11.42
Installation Notes:
1:
Clean the body with a towel to ensure that there is no water, oil, debris, etc.
2:
After the body is dry, use a hair dryer or a lighter to heat the glue on the back of the product. Then align it with the corresponding position of the original car. This step is very important, slowly!
3:
After sticking, press hard for a period of time, try not to touch the water within 2-3 days.
Fitment:
Universal fits for most cars, trucks, SUVs :
Package Included:
as pictures shown:
Dear buyers, welcome to my shop, we are a professional manufacturer of auto parts, our products have passed strict testing, quality assurance, if you like you can directly take photos, if you don't understand can consult me, I wish you a happy shopping! :

Поврзани производи..