• Свеж
Ролна со значки за диносаурус, 3 парчиња диносаурус, држач за цртани филмови, животно се чувствуваше симпатични клипови за значки за канцелариски работи медицински
zoom_in

Ролна со значки за диносаурус, 3 парчиња диносаурус, држач за цртани филмови, животно се чувствуваше симпатични клипови за значки за

DEN 513.60

Стока
check Во продавницата

? 【Симпатична дизајн на слика】 За да се избегне стилот на држачот на значката да биде премногу монотон, ние користиме мешавина од диносауруси во три бои со различни стилови - ви овозможува да изберете Без разлика дали сте overубител на диносаурус или не, сигурно ќе бидете фасцинирани од такви симпатични гаџети. ? Моделот на диносаурус залепена заедно со Супер лепак, што го прави слаткиот диносаурус не е лесен за паѓање. Прицврстувачот на држачот на картичката е многу силен, не мора да се грижите за вашата картичка случајно да испаднат. Единствена клип на алигатор ја клипува вашата картичка многу цврсто каде и да ви треба, без да испаднат. ? 【Не е лесно да се скрши】 Зелениот знак Телескопскиот кабел може да се повлече до 31 инчи, јажето е многу силно и нема да биде скршено, лесно може да го издржи тврдото влечење на детето. Ако сте детски лекар или медицинска сестра или во други сцени каде што јажето лесно се искинува. Не се грижите, можете да ги користите нашите ролна со значки за диносауруси долго време. ? 【Лесни и преносни】 Овие симпатични ролна со значки на диносаурус се толку лесни секоја со тежина само 0,529 унци што можат да бидат исечени на јаки, џебови, ремени, ранци, деколте и повеќе без товар. Вие дури и не би ги почувствувале макарите ако нема да висат картички за работа. ? Поминувања, работни дозволи, итн. Прекрасна ролна со значки за диносаурус не е само функционална, туку и високо декоративни, што може да се забавува со вашиот клип за етикета - ќе донесе допир на боја на вашата работа.

Material:
felt, plastic, metal,
Cord:
31inches
Color as shown :
Retractable design:
The badge holder rope can be extended up to approx 31inches in length, long enough for your use, no need to take off or bent, provide you more convenience.:
Application range:
These retractable badge scrolls are versatile and easy to use. You can clip them to pockets, collars or bags. They are suitable for nurses, doctors, staff and nursing students, and they can be used as beautiful nurse accessories.:
Notice:
1.Small and inedible items, please keep away from children under 3 years old.:
2.The colors may exist slight difference due to different screens.:
3.Manual measurement, please allow slight errors on size.:

Поврзани производи..