• Свеж
Хаусутил Рачен Блендер Рачен Блендер Мешалка За Бетонски Миксер Миксер За боја за миксер за боја за дупчалка прицврстувач за мешалка за боја Вежба За прицврстувањ?
zoom_in

Хаусутил Рачен Блендер Рачен Блендер Мешалка За Бетонски Миксер Миксер За боја за миксер за боја за дупчалка прицврстувач за мешалка за боја Вежба

DEN 315.68

Стока
check Во продавницата

легура Боја Кал Миксер Користи Висока цврстина и издржливи за долго време употреба дома или во градилиштето. Бетонски Цемент Миксер Изграден Со заварена рамка, не е лесен за или прицврстување. Долг работен век за вас. Вежба Мешалка Лопатка Се Користи за мешање бои,, епоксидни смоли, гипс, итн. Може да се користи и за мали парчиња малтер. Миксер За Цементен Малтер користи отпорен, не е лесен за ' рѓа и оштетен, високи перформанси на трошоците. Вежба Мешање Прачка рециклирање, долг работен век. Погоден за цемент, кит, боја, облога и друга течност. Боја Кал Миксер Користи Висока цврстина и издржливи за долго време употреба дома или во градилиштето. Бетонски Цемент Миксер Изграден Со заварена рамка, не е лесен за или прицврстување. Долг работен век за вас. Вежба Мешалка Лопатка Се Користи за мешање бои,, епоксидни смоли, гипс, итн. Може да се користи и за мали парчиња малтер. Миксер За Цементен Малтер користи отпорен, не е лесен за ' рѓа и оштетен, високи перформанси на трошоците. Вежба Мешање Прачка рециклирање, долг работен век. Погоден за цемент, кит, боја, облога и друга течност. Пакетот Вклучува 2 x Мешање Прачки Карактеристики-Добра цврстина, не е лесно да се деформира, носат и солза. Има долг работен век. - Материјал : Легура. - Боја : како што е прикажано.

Поврзани производи..