• Свеж
Волдакс Фиока За Складирање Вештачка Кожа Силна Практичност Европска Елегантна Квадратна Фиока За Вештачка Кожа Со Висок Капацитет за ходникот.
zoom_in

Волдакс Фиока За Складирање Вештачка Кожа Силна Практичност Европска Елегантна Квадратна Фиока За Вештачка Кожа Со Висок Капацитет

DEN 564.64

Стока
check Во продавницата

Силна Практичност : фиоката за складирање Вештачка кожа може да ги чува вашиот паричник, клучеви, телефон и други ситници, што е многу погодно да се стави во ходникот Европски Елегантен Дизајн : квадратна фиока за вештачка кожа има многу елегантен изглед, едноставен и Европски стил, што додава модерен амбиент дома. Одличен Материјал : Фиоката За Камериер е изработена од висококвалитетен материјал од вештачка кожа, отпорен на абење, цврст, не е лесен за оштетување и многу издржлив. Широка Примена : фиоката за накит Од Вештачка кожа има широк спектар на апликации и може да се стави на вратата, канцеларијата, масата за облекување, бањата итн. Исклучителен Подарок : фиоката за камериер од Вештачка кожа е идеален подарок. Може да им се даде на пријателите кога ќе се преселат и ќе им се допадне. Силна Практичност : фиоката за складирање Вештачка кожа може да ги чува вашиот паричник, клучеви, телефон и други ситници, што е многу погодно да се стави во ходникот. Европски Елегантен Дизајн : квадратна фиока за вештачка кожа има многу елегантен изглед, едноставен и Европски стил, што додава модерен амбиент дома. Одличен Материјал : Фиоката За Камериер е изработена од висококвалитетен материјал од вештачка кожа, отпорен на абење, цврст, не е лесен за оштетување и многу издржлив.

Item Type:
Faux Leather Storage Tray
Material:
Faux Leather
Product Size:
Approx. 37 x 23 x 5cm / 14.6 x 9.1 x 2.0in
Weight:
Approx. 645g / 22.8oz
Package List:
1 x Faux Leather Storage Tray

Поврзани производи..