• Свеж
УПКОХ 50 парчиња Чаши За Цвеќе Чаши За Повеќекратна Употреба Конусни Чаши За Капење Мали Чинии Снабдување Со Снежни Конуси Избричени Ледени Закуски Мали Чинии Чини?
zoom_in

УПКОХ 50 парчиња Чаши За Цвеќе Чаши За Повеќекратна Употреба Конусни Чаши За Капење Мали Чинии Снабдување Со Снежни Конуси Избричени Ледени

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

?Овие чаши за пудинг за еднократна употреба се направени од добар материјал, можете да ги користите многу безбедно ?Многу совршено за желе, десерт, смути, сладолед, воден мраз, пудинг и така натаму. ?Изработен од врвен материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА, безбеден, здрав и издржлив за употреба, не е лесен за употреба. ?Погоден за сите прилики. обични семејни вечери, роденденска забава, свадба итн. ?Еднократни чаши, нема потреба за чистење, и можете да фрлите по употреба, нема потреба да се грижите за чистење. Опис Овие чаши за сладолед за еднократна употреба се направени од материјал ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, можете да ги користите многу безбедно. Чаши за еднократна употреба, нема потреба за чистење, и можете да фрлите по употреба, нема потреба да се грижите за чистење. Многу совршено за желе, десерт, сладолед, смути и така натаму. Карактеристики-Боја : Небо-сино-Материјал : Пет-Големина : 14, 70Х14, 70Х7, 50см/ 5, 78Х5, 78Х2, 95ин-Капацитет : 4оз/ 250мл.- Еднократни чаши, нема потреба за чистење, и можете да фрлите по употреба, нема потреба да се грижите за чистење.- Изработен од врвен материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА, безбеден, здрав и издржлив за употреба, не е лесен за употреба.- Погоден за сите прилики. обични семејни вечери, роденденска забава, свадба итн.- Многу совршено за желе, десерт, смути, сладолед, воден мраз, пудинг и така натаму.

Поврзани производи..