• Свеж
Кабилок 3 парчиња Бејзбол Капа Висечка Торба Облека Организатор На Полица Висечки Торби За Складирање Џебови За Капа За Капа Џебови Висечка Торба За Бејзбол Капа Д?
zoom_in

Кабилок 3 парчиња Бејзбол Капа Висечка Торба Облека Организатор На Полица Висечки Торби За Складирање Џебови За Капа За Капа Џебови Висечка Торба

DEN 838.40

Стока
check Во продавницата

ВРАТАТА НАЗАД ПОЧУВСТВУВА ШАПКА ЛАВИЦИ Фина изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или кинење, заслужувате да ја имате ФЕЛТ КАПА КАПА ОРГАНИЗАТОР можете да го на вратата од вашата спална соба, вратата од гардеробата или вратата од плакарот, заштедувајќи простор и удобен за употреба. КАПА ВИСИ ЏЕБОВИ Лесен за Инсталирање - организаторот на Капа беше лесен за составување и е многу convenient.No потребни се алатки или САМОСТОЈНА експертиза, само нагоре и веднаш подгответе ја решетката за бејзбол капа! Дизајнот што се преклопува заштедува простор и го складира кога не се користи. ОРГАНИЗАТОР НА ЅИДНА КАПА може да ја одржува формата на бејзбол капачето, а централизираното складирање е попогодно за секојдневна употреба. ДЛАБОКИ ЏЕБОВИ РЕШЕТКА за КАПА решетката за држач за капа над вратата заштедува простор, што е во состојба да ја направи вашата соба чиста и уредна. Пакет Листа 3 x Држач За Бејзбол Капа 12 x Лепливи Куки Карактеристики-Материјал : Филц Капа Организатор-Големина : 130,00Х46, 00Х0, 30см/51, 09Х18, 08Х0 Организатор За капа. - Боја : Решетка За Темно Сиви Капачиња - не само за складирање, туку и за прикажување, совршена за трговски центар, супермаркет итн. - Држачот за прикажување капи е едноставен и удобен за употреба, а уникатниот дизајн го прави да стане ефикасна Продавница за маркетинг алатки за прикажување На продавница за држачи за Капи.

Поврзани производи..