• Свеж
16 парчиња Мермерни Четки За Шминка Поставете Врвни Синтетички Комплети За Четки За Усни За Очи За Лице За Подлога, Пудра,Сенка За Очи,Веѓа,Трепки, Ајлајнер,Мешање, К?
zoom_in

16 парчиња Мермерни Четки За Шминка Поставете Врвни Синтетички Комплети За Четки За Усни За Очи За Лице За Подлога, Пудра,Сенка За

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

☛Модна Мермерна Рачка : прекрасната мермерна шема носи различни сетилни искуства на непроменливите четки, облекувајќи ја вашата маса за облекување ☛Влакна Без суровост : Висока мекост, изработени од синтетички влакна без суровост, супер меки и високи дебели четки влакна со хипоалергична, нежна до чувствителна кожа, ја штитат вашата нежна кожа. ☛Комплети професионални Четки За Шминка : четки За шминка Од 16 Парчиња за подлога, руменило, пудра, сенка За очи, веѓа или мешање, ја исполнува целата ваша основна примена на makeup.It совршен е и за почетници и за професионален шминкер. ☛Супер Рентабилен Сет : четките од 16 парчиња содржат 2 голема четка за лице,2 четки за лице со средна големина и 12 парчиња помала четка за очи. ☛Покажете Ја Вашата Убавина и Совршен Подарок : Изберете ги четките, ќе ви помогне да создадете мазна беспрекорна завршница на денот. Или можете да ги изберете четките како подарок за жени/мајка/себе/семејство/пријатели.

Поврзани производи..