• Свеж
Accmor Bling Car Boolshars Sunds Holder for Sun visor, држач за очила за сонце за возило, кожни автоматски очила за очила за сонце, клип за очила за очила, Универзални очила за очила за клип ?
zoom_in

Accmor Bling Car Boolshars Sunds Holder for Sun visor, држач за очила за сонце за возило, кожни автоматски очила за очила за сонце, клип за очила

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Силен држач за магнетни очила за сонце : држачот на очилата за сонце е затворен со магнетна адсорпција, силниот магнет го прави многу цврст и стабилен и може да се управува со едната рака Модерно и убаво : клипот на држачот за очила за сонце е дизајниран со rhinestone на површината, сјајна и убава, додадете мода во ентериерот на вашиот автомобил, со што вашиот автомобил е персонализиран и носи сјајна визуелна привлечност. Лесно за инсталирање : Само кликнете го клипот за очила за сонце на автомобилот на Сонцето за да ги организирате вашите очила за сонце, држачот на очилата може да биде безбедно прицврстен на стакло на сонцето без да го попречувате погледот на возачот, тој нуди лесен и брз пристап до очилата кога сакате Користете. Збогум до неуредна внатрешност : Овој држач за очила за сонце за сонце на автомобили може да чува очила, картички, маски, сметки. Тој е лесен и мал, со рационализиран дизајн кој навистина се меша со вашиот стакло. Издржлива тока : Баката на држачот за сонце од сонцето на задниот дел може да смести простор околу 0,8 инчи, кој може да се инсталира на повеќето визии на сонцето со општа намена на автомобили за да го направи држачот за сонце за стабилен на стабилниот стабилен на автомобилот и не е лесно да се лизне. Ако е подебел стакло од сонце, ве молиме измерете го пред да го купите.

Поврзани производи..